17, Jul 2022
Licha, ”măcelarul” lui Ten Hag! A fugit de zidărie să se facă fotbalist

Manchester United a reușit al treilea transfer al verii. După ce au confirmat sosirea lui Tyrell Malacia (Povestea lui, AICI) și cea a lui Eriksen, ”diavolii” au bătut palma și cu un fundaș central poreclit ”Măcelarul”.

”Licha”, cum mai este poreclit în țara natală, are 24 de ani, vine de la Ajax și este unul dintre jucătorii pe care Ten Hag i-a vrut cu insistență în această vară.

Read More
 • 0
 • De Romania MUSC
3, Jul 2022
Fotbaliști de meserie, ultrași în timpul liber

Pe 11 mai, în fața a 67.492 de oameni, Manchester United câștiga singurul său trofeu din acest sezon, Cupa Angliei la tineret. Detalii, AICI.

Doi dintre oamenii care s-au remarcat au fost Sam Mather și Sam Murray. Primul este extremă stânga și îl are ca idol pe Ronaldo. Al doilea este fundaș stânga și a dat pasa de gol pentru reușita lui Rhys Bennett de 1-0.

Read More
 • 0
 • De Romania MUSC
5, Jun 2022
Kath, femeia care i-a îmblânzit pe ”diavoli”

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică. De asemenea, în spatele unui Manchester United puternic stă o femeie mereu cu zâmbetul pe buze. Faceți cunoștință cu Kath Phipps, femeia care pune zâmbetul pe fețele ”diavolilor”.

The Stadium Business Award este un premiu care recunoaște spiritul de conducere, inovația și realizările reușite în managementul facilităților sportive. Anul acesta premiul i-a fost acordat lui Kath Phipps, recepționera de la Carrington, centrul de pregătire al lui Manchester United.

Read More
 • 0
 • De Romania MUSC
11, Nov 2021
Îmblânzitorul de husky, iubitorul de ”diavoli”

I-am întrebat pe fanii lui Manchester United din România care e cel mai nebun lucru pe care l-au făcut pentru ”diavolii roșii”. Mircea ne-a povestit că a vândut Dacia tatălui său pentru a merge pe Old Trafford. Așezați-vă comod și citiți o poveste savuroasă despre dragoste și pasiune. Îmblânzitorul de husky, iubitorul de ”diavoli”.

Read More
 • 0
 • De Romania MUSC
16, Sep 2021
Vocile de la TV – Dan Ștefănescu: ”Înregistați-vă vorbind în fața televizorului să vedeți că nu e simplu”.

Câți dintre noi nu ne-am imaginat măcar o singură dată că suntem comentatori TV, urmărind meciurile din competițile sportive care ne plac. Fanii fotbalului s-au imaginat a fi Cristian Țopescu, Emil Grădinescu sau Vlad Enăchescu, cei ai tenisului au visat măcar o dată că le comentează pe Simona Halep, Sorana Cîrstea sau Serena Williams, iar iubitorii handablului se vedeau în fața microfonului strigând din toate puterile la reușitele Cristinei Neagu.

Într timp dezvoltarea din zona de media din România ne-a adus la un alt nivel, iar acum toate sporturile sunt prezente la televizor mai des decât puteau fi accesate în urmă cu 15-20 de ani. Digisport, Telekom Sport, Look TV, Pro TV, Pro 2, TVR sunt televiziunile care oferă conținut sportiv, iar oferta este generoasă în fiecare weekend.

Astfel noi ne-am gândit să facem cunoștință cu vocile de la TV, să vedem care sunt sacrificile pe care acești oameni le fac și ce înseamnă această meserie pentru ei.

Read More
 • 0
 • De Romania MUSC
18, Aug 2021
We are here!!! Manchester United România este de astăzi fan club OFICIAL!!!

După mulți ani de muncă și așteptare suntem în sfârșit AICI!

A trecut mult timp de când încercăm să punem bazele unul fan club oficial Manchester United. Ne-am împiedicat de câteva ori, dar am reușit până la urmă.

Am avut momente frumoase, în care toți eram bucuroși pentru rezultatele bune, dar și momente mai puțin bune, în care parcă fiecare voia dreptatea lui.

Am împărtășit multe și, din fericire, am reușit să ne întâlnim și față în față. Cei mai mulți în București, dar și în alte orașe din țară, precum Cluj, Constanța, Timișoara sau Oradea.

Iar acum, suntem împreună pentru o nouă reușită:

Read More
 • 0
 • De Romania MUSC
20, Jun 2021
Caietul cu tăieturi din ziar

Tata a fost sportiv la lupte greco romane. Nu știu cât de bun a fost. Poate să spună el căci eu nu l-am văzut niciodată performând. NICIODATĂ! I-am văzut caietele în care a lipit pagini din ziare. Mi s-au părut foarte interesante, căci mereu mi-a plăcut să citesc ca și copil.

Tata a câștigat titlul național 6 ani la rând, între 1966 și 1971 și a participat la campionate europene pentru Norvegia. Când am crescut eu să fiu destul de mare să îmi amintesc lucruri, cariera sa era deja terminată. Locuiam într-un oraș mic, Kristiansund și toți știau cât de bun a fost tata. În afară de mine, căci eu nu l-am văzut performând niciodată.

Read More
 • 0
 • De Romania MUSC
19, Jun 2021
INTERVIU – Ion Alexandru, Eurosport: ”Primul meci comentat a fost al lui Man United, în 2002”

Ion Alexandru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comentatori de sport din România. Din 2019 e parte din echipa Eurosport, televiziunea care are drepturile exclusive de televizare ale Premier League și pentru sezonul care urmează.

A debutat în cabina de cometariu sportiv în urmă cu aproape 20 de ani, cu un meci al lui Manchester United împotriva lui Newcastle, pe 2 ianuarie 2002, scor 3-1 pentru ”diavolii roșii”. Noi am stat de vorbă cu el și l-am pus să rememoreze acel moment petrecut pe cînd Premier League era transmisă în România de B1TV. L-am întrebat și despre sezonul recent încheiat pentru Manchester United, consemnat cu locul secund în campionatul englez.

Read More
 • 0
 • De Romania MUSC
18, May 2021
Bruno, jucătorul sezonului pentru a doua oară

Bruno Fernandes a fost numit pentru a doua oară consecutiv jucătorul sezonului la Manchester United.

Read More
 • 1
 • De Romania MUSC
3, Jan 2021
Avocatul “diavolului”. Negrito cel alb si legea inegală

O suspendare de trei etape și amendă de o sută de mii de lire sterline. Cu atât se plătește în 2021 o adresare amicală considerată rasistă din mediul online. O fi mult, o fi puțin?

Să trecem rapid prin context. A fost introdus la pauza meciului cu Southampton, a marcat o dublă pe final de meci și United a câștigat. Mesajele de felicitare i-au umplut mesageria telefonului. Unui amic a decis să-i răspundă, i-a conchis cu “negrito”, apoi a trecut mai departe la celelalte sute de mesaje. Pericol pentru societate? Absolut, arată decizia federației.

Read More
 • 0
 • De Romania MUSC