5, Jun 2022
Kath, femeia care i-a îmblânzit pe ”diavoli”

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică. De asemenea, în spatele unui Manchester United puternic stă o femeie mereu cu zâmbetul pe buze. Faceți cunoștință cu Kath Phipps, femeia care pune zâmbetul pe fețele ”diavolilor”.

The Stadium Business Award este un premiu care recunoaște spiritul de conducere, inovația și realizările reușite în managementul facilităților sportive. Anul acesta premiul i-a fost acordat lui Kath Phipps, recepționera de la Carrington, centrul de pregătire al lui Manchester United.

Kath Phipps, alături de Sir Alex Ferguson și Michael Carrick, după decernarea premiului. Foto: bbc.co.uk

Cine este Kath Phipps?

De îndată ce treci de bariera de securitate de la Carrington, acolo unde se antrenează starurile lui Manchester United, prima persoană care te întâmpină este mereu cu zâmbetul pe buze, făcând vizita ta la centrul de pregătire al ”diavolilor” și mai plăcută. Femeia se numește Kath Phipps și este angajat al lui Manchester United din 1968, ca recepționer.

Kath a început să lucreze la Manchester United pe când manager era Matt Busby. De atunci a lucrat cu alți 10 manageri. Ea este astăzi prima față pe care jucătorii și oaspeții o văd la Carrington, întâmpinându-i pe aceștia cu zâmbetul pe buze în fiecare dimineață. Ea este un liant esențial în relația dintre club și federația engleză, Premier League, UEFA sau FIFA. În zile de meci, le zâmbește tuturor invitaților de la tribuna oficială.

Ea simbolizează perfect ideologia lui Matt Busby: Manchester United nu este doar despre a crește jucători grozavi, ci și despre a deveni oameni mai buni”, scrie pe site-ul oficial al lui Manchester United.

Ca să înțelegem și mai bine cine este Kath Phipps, facem o scurtă călătorie în timp. Soțul lui Kath era cel care o ducea la serviciu în fiecare zi. În momentul în care acesta a murit, Sir Alex Ferguson a angajat o firmă de taxi pentru a-i oferi transport lui Kath Phipps.

Venind mai recent în zilele noastre, primul lucru pe care l-a făcut Solskjaer când a fost instalat ca manager interimar în 2018 a fost să oprească pe la Carringotn și să-i dea lui Kath o ciocolată norvegiană, preferata ei încă de pe vremea în care Ole era jucător.

Kath Phipps, cu ciocolata primită cadou de la Ole Gunnar Solskjaer. Foto: thesun.co.uk

Beckham, Gary Neville, mesaje emoționante pentru Phipps

Doi dintre membrii Class of ’92 au postat mesaje înduioșătoare despre recepționera care i-a tratat mereu ca pe copiii ei.

Captură de pe pagina de Instagram a lui Gary Neville.

David Beckham a trimis și el un mesaj pentru Kath, înainte de primirea premiului: ”Vreau să te felicit pentru premiul din această seară. Este pentru serviciul pe care l-ai oferit fotbalului, dar mai ales pentru ce ai făcut pentru Manchester United, un club pe care-l iubesc, pe care tu-l iubești și pe care multe alte persoane îl iubesc”, a transmis fostul star al lui Manchester United.

De asemenea, Juan Mata nu doar că i-a transmis un mesaj, ci i-a și făcut o vizită și i-a oferit un buchet de flori. Kath i-a mărturisit lui Juan Mata că el este jucătorul ei preferat.

Felicitări lui Kath Phipps, un om deosebit.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *