3, Jul 2022
Fotbaliști de meserie, ultrași în timpul liber

Pe 11 mai, în fața a 67.492 de oameni, Manchester United câștiga singurul său trofeu din acest sezon, Cupa Angliei la tineret. Detalii, AICI.

Doi dintre oamenii care s-au remarcat au fost Sam Mather și Sam Murray. Primul este extremă stânga și îl are ca idol pe Ronaldo. Al doilea este fundaș stânga și a dat pasa de gol pentru reușita lui Rhys Bennett de 1-0.

Un alt lucru interesant despre cei doi este faptul că de câte ori au ocazia, cei doi merg în galeria lui Manchester United atât la meciurile de acasă, cât și la cele din deplasare.

”Încerc să merg la cât mai multe meciuri posibile. Acolo înveți cât de mult înseamnă pentru fani Manchester United. Toți sunt ”diavoli” până la moarte”, a spus Murray pentru The Athletic.

”SIUUUU”

Sam Mather e englez, are 17 ani și anul trecut a semnat primul contract de profesionist. În sezonul trecut, nimeni n-a dat mai multe pase de gol la U18 și U23 decât el. Două dintre momentele de referință sunt meciurile cu Sunderland, 3 pase de gol, și Leeds, pasă de gol și gol. Meciul cu Leeds a rămas în memoria tuturor prin modul în care Mather a celebrat reușita sa. Idolul lui Sam Mather e Cristiano Ronaldo, iar golul l-a celebrat cu un ”SIUUUU” ca al portughezului. Nu e nicio surpriză că poartă tricoul cu numărul 7!

Cupa în peluză!

Sam Murray a fost adus la United în 2017 de la Huddersfield. Liverpool, Everton și Celtic s-au mai interesat de el, dar de îndată ce United a bătut la ușă, decizia a fost simplă.

Fundașul stânga are 17 ani și a fost om de bază la U18 în acest sezon. Pasa decisivă din finala FA Cup a încununat un sezon bun pentru el.

”Ca și fundaș stânga asta este una dintre atribuțile mele și sunt mulțumit că am reușit asta. Am petrecut atât de mult timp cu acești băieți încânt ne cunoaștem foarte bine acum. Suntem ca o familie și asta ne-a ajutat în câștigarea Cupei Angliei în acest sezon!”, a mai spus Murray.

La final, un alt gest de-al său a făcut înconjurul internetului. După ce a primit trofeul FA Cup, Sam Murray s-a dus către galeria lui Manchester United și i-a dat trofeul unui fan cerându-i acestuia să-l ridice și el în aer. Gest superb din partea puștiului!

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *