Despre noi

Comunitatea Romanian Red Devils a fost fondată pe 13 iulie 2007 de un mic grup de fani cu o pasiune comună: clubul de fotbal Manchester United.

La început activitatea se desfășura în mare parte online pe un grup Yahoo. Apoi a apărut un site și un forum, dar și întâlnirile reale, într-un pub din București, pe care l-am decorat cu materiale cumpărate de noi. Era locul nostru de întâlnire pentru meciurile lui United, locul unde am trăit finala de vis a Ligii Campionilor din 2008, când am învins-o pe Chelsea, dar și înfrângerea din anul următor, cu Barcelona. Am pierdut toate materialele într-un faliment subit al pub-ului și ne-am perindat prin alte locații, ajungând să ne întâlnim în zilele noastre în Centrul Vechi, la Fire.

Când Manchester United a venit în România pentru meciul din Liga Campionilor cu Oțelul Galați, câțiva membri ai comunității au mers la meci în galeria Diavolilor. Mulți au ajuns și pe Old Trafford, aducând de acolo poveștile Teatrului Viselor.

Între timp a apărut grupul de Facebook, unde suntem aproape 800 de fani Manchester United. Astăzi, scopul comunității Romanian Red Devils este înființarea unui fan club oficial Manchester United în România. Oricine vrea să contribuie, fie cu o donație, fie implicându-se în dezvoltarea comunității pe acest site sau pe Facebook, este binevenit. Ne puteți contacta prin acest formular.

Activitatea noastră se desfășoară cu precădere pe pagina noastră și pe grupul de Facebook, dar și offline, în pub-uri și diverse locații din țară și străinătate. Urmariți Blogul Romanian Red Devils pentru a fi la curent cu întâlnirile comunității.

Această comunitate are o legătură permanentă cu clubul Manchester United și ne dorim să consolidăm această relație și pe viitor. Primii pași au fost făcuți pentru formarea unui fan club oficial.

We Are United, We Never Die! Glory, Glory Man United!