3, Oct 2019
Zero. AZ Alkmaar – Man United 0-0

Meci urât, zero spectaculozitate în a doua partidă a sezonului în Europa League pentru Manchester United, scor 0-0 pe terenul lui AZ Alkmaar.

Teoretic spus pe terenul lui Alkmaar, căci meciul s-a jucat pe stadionul lui Ado Den Haag. Știm cu toții că arena lui AZ este închisă după ce o tribună s-a prăbușit. Astfel că am fost nevoiți să jucăm pe un teren cu o suprafață artificală de joc.

Ole s-a plâns de asta, dar chiar și așa nu poate pune pe seama ”gazonului” evoluția jenantă din Olanda. Zero șuturi pe poartă timp de 90 de minute și United bifează cel mai slab start de sezon din ultimii 35 de ani, în partidele din deplasare.

Dacă ați ratat meciul să nu vă pară rău, căci nu ați pierdut nimic. Vă dați seama ce voință au avut diavolii dacă s-a dat un singur cartonaș galben tot meciul și acela în minutul 91.

Zero

Solskjaer a surprins în formula de start. În primul rând pentru că a început cu De Gea, în locul lui Romero, cel care era titularul de necontestat în Europa. Și într-un fel bine a făcut căci David a avut 3 parade senzaționale la șuturi de la distanță ale gazdelor.

Apoi Ole i-a luat pe toți prin surprindere cu titularizarea lui Brandon Williams, poate singurul aspect pozitiv din jocul cenușiu al lui United. Puștiul de 18 ani s-a mișcat curajos și nu s-a sfiit să urce în ofensivă de câte ori a avut ocazia. A fost sigur pe el și a impresionat prin abordarea pozitivă pe care a arătat-o pe teren, pasând de fiecare dată înspre în față și fiind dornic să intre în un-doi cu Gomes sau Mata.

De Gea – Dalot, Lindelof, Rojo, Williams – Matic, Fred, Mata – Gomes, Greenwood, James.

Newcastle și pauză

Mason Greenwood a ratat cea mai mare ocazie a lui United. Pe la jumătatea primei reprize insistența lui James, în banda dreaptă a fost gata să fie răsplătită. Însă Mason a tras în adversar, din mijlocul careului, după centrarea lui Daniel. Și astfel, dacă s-ar fi dat puncte pentru impresia artisitcă, cu siguranță că United ar fi primit 0.

Arbitrul a influențat și el jocul, neacordând câte o lovitură de la 11m pentru ambele echipe. Dar asta nu mai contează. Diavolii acumulează 4 puncte și împart prima poziție a clasamentului cu Partizan, echipă cu care vor da piept peste 3 săptămâni pe Old Trafford.

Până atunci însă, duminică jucăm cu Newcastle și chiar sperăm că băieții ne vor oferi mult mai mult. Apoi, pauză competițională.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *