3, Apr 2019
Coșmar. Nu-i batem pe ”lupi” nici la a treia încercare. Wolves – Man United 2-1

Wolverhampton se poate numi bestia nerra pentru Manchester United în acest sezon. Diavolii n-au reușit să învingă ”lupii” nici la a treia încercare.

După 1-1 pe Old Trafford, la începutul campionatului, și 2-1 pe terenul lui Wolves, în Cupa Angliei, ”diavolii” s-au înclinat și în deplasarea din Premier League și Top 4 pare tot mai departe.

Elevii lui Solskjaer au început partida foarte bine și nimeni nu s-ar fi mirat ca scorul să fie 3-0 după primele 20 de minute de joc. Am fi câștigat și toți ne înghesuiam să elogiem o victorie mare, care ne menținea în cursa pentru Top 4. Dar, doar McTominay a găsit plasa porții lui Rui Patricio. Lukaku și Lingard nu s-au concentrat destul și au ratat oportunități excelente.P

Pogba și Rolls Royce-ul

Astfel, Wolves a revenit în meci și a reușit să egaleze prin Jota. Young le-a dat o mână de ajutor gazdelor și a fost eliminat, cu o jumătate de oră înainte de final.

Chiar și așa, United a jucat destul de curajos și a ratat câteva oportunități bune. Smalling, însă, și-a trimis mingea în proprie poartă la o bâlbâială colectivă în careul lui De Gea, iar McTominay a ratat egalarea pe final de meci. Și dintr-o dată, iar ne-am amintit ce apărare slabă avem, că Young și Lingard nu sunt de United și că Pogba nu se plimbă doar cu Rolls Royce-ul, ci și pe teren.

De ce n-am mai crede?

Rămâne regretul că am făcut un pas greșit în lupta pentru Top 4, dar 5 victorii în ultimele 6 partide sunt destule pentru o poziție de Champions League, crede Ole. Noi de ce nu am face-o?

Jocul arătat de trupa lui Solskjaer nu e unul senzațional, mai ales în perspectiva dublei cu Barcelona din Liga Campionilor, dar Manchester United făcut un meci mult mai bun față de partida din Cupa Angliei împotriva ”lupilor”, dar și față de partida cu Watford, din campionat.

Urmează confruntarea cu Barcelona, pe Old Trafford și apoi cea cu West Ham din campionat, tot pe teren propriu.

Să nu uităm: “Ole is at the wheel”. GGMU

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *