18, Feb 2023
We are back!

We are back, dragi diavoli! ”Diavolii” au jucat superb pe Camp Nou și au prima șansă la calificare înaintea returului de pe Old Trafford. S-a terminat 2-2. Rashford a marcat din nou. Ce surpriză! Și Kounde și-a dat autogol.

Joi, în Anglia, se joacă cu calificarea pe masă. Și trebuie să fim mai încrezători ca niciodată. Demult n-a mai jucat United atât de bine.

Manchester United a mai reușit victorii mari în Europa, în ultimii ani. De două ori la Paris, o dată la Torino, dar niciodată n-au arătat atât de bine ”diavolii”. Nu e vorba doar de rezultat, ci de modul în care a fost abordat meciul, de ușurința cu care a jucat.

Dezamăgire

Mourinho a câștigat în fața lui Juventus și o finală de Europa League, Solskjaer a bătut-o de două ori pe PSG și pe City pe Etihad.

Acest meci a fost cu totul altă treabă. United a fost încrezătoare și dezinvoltă. A luat-o pe Barcelona pe sus și, cu toate că i-a arătat respect, i-a mai arătat că nu mai e fricoasă ca în trecut. ”Diavolii” n-au mai stat la cutie și au contraatacat, la fel cum a făcut în celelalte partide.

Chiar dacă a avut 42% posesie, de fiecare când a avut mingea, United a plimbat-o cu încredere, cu tupeu. A creat ocazii după pase de geniu ale lui Bruno sau Fred, profitând de greșelile din apărarea Barcelonei.

Casemiro a dat tonul din mijlocul terenului. Vă respectăm, dar suntem Manchester United și am venit aici să vă batem. Așa s-a simțit partida, din fața televizorului. Și de multă vreme, de foarte demult, nu am mai simțit asta.

We are back

Postarea lui Rashford de după meci spune totul. Demult nu a mai terminat Manchester United un meci împotriva unei echipe mari fiind dezamăgită că nu a câștigat. În mod normal, un egal pe terenul liderului din Spania (8 puncte peste Real Madrid, campioana Europei), acolo unde United n-a câștigat niciodată, e mulțumitor. Mai ales în condițile în care Barcelona a primit doar 8 goluri pe teren propriu în acest sezon, iar 6 dintre ele au fost administrate de Bayern și Inter în octombrie.

Exact așa s-a simțit rezultatul de pe Camp Nou, ca o înfrângere. United a jucat foarte bine și cu mai multă atenție la finalizare ar fi trebuit să câștige meciul lejer.

Joi, pe Old Trafford, stadionul va răsuna. Bruno și compania vor intra pe teren cu un avantaj clar. Publicul va crea un infern pentru ”catalani”.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Vasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *