30, Jul 2020
VOT! Cine a fost jucătorul sezonului?

Deși sezonul competițional nu s-a terminat încă ne-am gândit să vă supunem la vot. Astfel am ales 5 jucători pentru a-l desemna pe cel mai bun fotbalist al lui Manchester United în Premier League 2019-2020. Care dintre ei credeți că merită să fie încununat?

Harry Maguire a jucat toate partidele lui Manchester United în campionat și a egalat un record vechi de 25 de ani.

Aaron wan Bissaka a fost cel mai bun jucător din ligă la numărul de deposedări și de blocaje făcute.

Marcus Rashford și Anthony Martial au avut parte de cel mai bun sezon în tricoul lui Manchester United, ambii marcând câte 17 goluri în Premier League.

Bruno Fernandes a revigorat pur și simplu echipa o dată cu transferul din ianuarie. Aflată la 14 puncte în spatele lui Leicester, Manchester United cu Bruno pe teren în toate partidele, a revenit senzațional și a terminat sezonul pe 3, la 4 puncte peste ”vulpi”.

Astfel, vă invităm să vă votați favoritul. Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe numele celui pe care vreți să-l votați, apoi apăsați butonul cu Vote, de mai jos.

Care a fost jucătorul sezonului pentru Manchester United
Harry Maguire
Bruno Fernandes
Anthony Martial
Marcus Rashford
Aaron wan Bissaka
Other
Please Specify:

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *