20, Sep 2022
Vine vacanța cu trenul din…Moldova!

Manchester United câștigă un meci uriaș în Europa League și e gata pentru vacanță. Urmează două săptămâni de pauză și apoi derbiul cu City, de pe Etihad.

Jadon Sancho, aflat la al doilea gol al sezonului, și Cristiano, din penalty, au marcat la Chișinău. CR7 e la doar un gol distanță de un alt record fabulos.

Foto: uefa.com

United avea nevoie ca de aer de o victorie în Moldova. Vă reamintim că doar locul 1 din grupă se califică direct în optimile de finală ale competiției. Locul 2 merge la baraj împotriva echipelor coborâte din Champions League.

În acest context și în urma eșecului din prima etapă, United trebuia să câștige neapărat în Moldova pentru a ține aproape de Real Sociedad. Să nu uităm, Sheriff a învins-o pe Real Madrid sezonul trecut.

Ultimul lucru pe care oamenii lui Ten Hag îl doresc este ca în februarie să joace un meci în plus în și așa un program încărcat din cauza campionatului mondial și a restanțelor din Premier League.

N-a fost loc de emoții pentru ”diavolii roșii”, care au controlat partida și aveau deja un avantaj de două goluri până la pauză. Sancho și Ronaldo au rezolvat practic duelul în primele 45 de minute.

Portughezul este aproape de o nouă bornă fantastică. Cu golul marcat în poarta lui Sheriff, Ronaldo a ajuns la cota 699 de reușite pentru echipele de club.

După pauza competițională. United are un program ucigător, cu 13 partide în 42 de zile. Mai jos, aveți programul lunii octombrie.

17 jucători ai lui United vor fi la echipele naționale, astfel că Ten Hag va avea la dispoziție un lot restrâns cu care să lucreze în această pauză competițională.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *