24, Nov 2021
Victorie și calificare. Villarreal – Man United 0-2

Seară perfectă pentru Manchester United, care și-a asigurat calificarea în primăvara Champions League, după o victorie pe terenul câștigătoarei Europa League, Villarreal.

Pe cât de bine s-a terminat partida de pe ”El Madrigal”, pe atât de greu a fost meciul din Spania. Ronaldo și Sancho, aflat la primul său gol pentru echipă, au rezolvat partida.

Jadon Sancho a făcut un meci bun. Foto: UEFA:COM

Gazdele au dominat posesia și partida timp de o oră. Carrick a început cu o formulă interesantă, lăsându-i pe bancă pe Rashford, dar mai ales pe Bruno. În primul 11 și-au făcut loc Martial, respectiv Van de Beek. Echipa a fost mai compactă pe fază de apărare (jucând un clasic 4-4-2), dar și mai lipsită de incisivitate în atac.

Drept dovadă, ocazile primei reprize au aparținut celor de la Villarreal. Dar De Gea a fost un zid de netrecut pentru cei porecliți ”submarinul galben”.

După o oră de joc au intrat pe teren Bruno și Rashford și jocul echipei s-a schimbat imediat. United a preluat frâiele și a și marcat. Rulli trimite o pasă neglijentă către Capoue, Fred face presing, francezul lui Villarreal greșește, mingea ajunge la Ronaldo care-l lobează pe portarul spaniolilor și deschide scorul. 1-0.

Ronaldo celebrează reușita în fața lui Villarreal în stilul propriu. Foto: UEFA.COM

Deși în avantaj, United a continuat să pună presiune și Sancho și-a luat revanșa pentru ratarea uriașă din minutul 71, când, lăsat singur cu portarul n-a reușit să-l învingă. În finalul partidei, însă, lucrurile au stat diferit.

Același pasator, Bruno, dar o execuție total diferită. Sancho trage năpraznic sub bară, la colțul scurt pentru primul său gol în tricoul lui Manchester United și pentru calificarea în primăvara europeană. De pe primul loc!

Jadon Sancho a marcat primul său gol pentru Manchester United. Foto: UEFA:COM

Astfel, United își permite să abordeze ultimul meci din grupă relaxată și să dea minute de joc unor jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon.

Tragerea la sorți pentru 8-imile Ligii Campionilor va avea loc pe 13 decembrie.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *