1, Mar 2019
Victorie la -9. Crystal Palace – Man United 1-3

Manchester United a câștigat deplasarea de la Londra, scor 1-3, pe terenul lui Crystal Palace, deși a avut nu mai puțin de nouă jucători absenți.

Chiar și așa, Solskjaer nu a ratat ocazia de a deveni primul antrenor din istoria Premier League care câștigă opt partide consecutive în deplasare.

Cu infirmeria plină, antrenorul norvegian a început partida în următoarea formulă: De Gea – Young, Smalling, Lindelof, Shaw – Dalot, McTominay, Fred, Pogba – Lukaku, Sanchez.

Dacă Scott și Dalot s-au mișcat bine, nu același lucru putem spune despre Fred și Sanchez, care au fost total pe din afară.

Titular pentru prima dată pe postul său favorit de la venirea lui Ole, Lukaku a reușit o dublă. Ashley Young a închis tabela în prelungirile partidei și diavolii ajung astfel la 55 de puncte, la dar o lungime distanță în spatele lui Arsenal, în lupta pentru locul 4.

Ba chiar mai mult de atât, Manchester United poate spera chiar și la locul 3, în condițiile în care Tottenham nu traversează o perioadă prea fastă și are doar cinci puncte peste trupa lui Solskjaer.

Următoarea partidă pentru diavol este programată sambătă de la 17:00, contra lui Southampton, pe Old Trafford.

GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *