7, Jan 2019
Victorie cu Reading si calificare in turul 4

5 victorii din 5 meciuri. Parcurs perfect pentru Solskjaer pe banca lui Manchester United. Următorul meci va fi însă primul test adevărat pentru managerul norvegian.  După 2-0 cu Reading, United e în turul 5 din Cupa Angliei.

Solskjaer a dat șansa jucătorilor care au evoluat mai puțin să demonstreze că sunt fotbaliști care merită să joace la Manchester United. Astfel, diavoli au început în următoarea formulă:

Romero – Dalot, Darmian, Jones, Young – McTominay, Fred, Perreira – Mata, Lukaku, Sanchez.

Reading cu posesia, United cu golurile

Ca urmare, n-a fost un meci magnific din partea diavolilor, dar aceștia au făcut suficient pentru a-și asigura calificarea. Au marcat Mata și Lukaku. Spaniolul a deschis scorul din penalty, iar belgianul a marcat înainte de pauză.

Formația din liga secundă a dominat posesia, dar în ciuda câtorva ocazii avute de Reading, United a controlat partida. Marele motiv de îngrijorare după acest meci este accidentarea lui Sanchez, care tocmai a devenit după o perioadă destul de lungă de pauză.

Pentru ”diavolii roșii” urmează câteva zile de antrenamente în Dubai, iar apoi, duminică, primul mare test pentru Solskjaer. Manchester United joacă în deplasare pe terenul lui Tottenham.

GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *