21, Jan 2019
Victorie cu Brighton în memoria lui Sir Matt Busby

Manchester United continuă seria perfectă sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer. ”Diavolii” au ajuns la 7 victorii consecutive după ce au trecut pe teren propriu de Brighton, scor 2-1. Au marcat Pogba, din penalty și Marcus Rashford.  Antrenorul norvegian este doar al treilea în istoria Premier League care câștigă primele sale 7 partide pe banca echipei. Au mai reușit asta Ancelotti și Pep Guardiola.

Înaintea partidei s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Sir Matt Busby, de la a cărui deces au trecut 25 de ani.

În urma acestei victorii, ne aflăm tot pe locul 6, la egalitate de puncte cu Arsenal, ambele cu câte 44, dar la doar trei lungimi distanță în spatele lui Chelsea, după ce tunarii s-au impus în duelul direct dintre cele două.

Manchester United n-a mai avut 6 victorii la rând în Premier League din decembrie 2016, de la primul sezon al lui Mourinho. ”Diavolii” au bătut atunci pe Tottenham, Crystal Palace, West Brom, Sunderland, Middlesbrough și West Ham, echipa care a încheiat succesiunea de victorii fiind Liverpool.

Pentru diavoli urmează partida din Cupa Angliei, împotriva lui Arsenal, vineri de la ora 19:55.

GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *