13, Dec 2018
Valencia – Man United 2-1. Norocul n-a mai fost de partea noastră

Manchester United a pierdut ultima partidă din grupa H din Liga Campionilor, scor 1-2, pe terenul Valenciei. Astfel diavolii lui Mourinho ratează o șansă importanta de a termina grupa pe primul loc. Juventus a pierdut surprinzător pe terenul celor de la Young Boys.

În cazul unui succes în Spania, Manchester United ar

fi terminat grupa pe primul loc, și ar fi evitat adversarii dificili în următorul tur. Moutinho a decis însă că partida cu Valencia e momentul oportun pentru a da șanse de joc fotbaliștilor care au evoluat mai puțin, neanticipând un eșec al torinezilor la Berna. Antrenorul portughez a început în următoarea formulă:

Romero – Valencia, Jones, Bailly, Rojo – Pogba, Fellaini – Mata, Fred, Perreira – Lukaku

Norocul proverbial n-am mai fost însă de partea lui, iar United a marcat doar un gol din cele trei ocazii mari avute. Într-o zi normală pentru “diavolii roșii” aceștia ar fi marcat de trei ori în cele trei ocazii și ar fi câștigat cu 3-2. N-a fost să fie și astfel am ratat o oportunitate bună pentru un traseu mai ușor în optimile de finală.

Manhester United a făcut din nou un joc slab astfel că golul lui Rashford din finalul partidei e doar o consolare palidă . Pogba, singur cu poarta goală și Mata, unu la unu cu portarul advers, ar fi putut aduce o victorie nemeritată,  dar atât de importantă. Mergem în optimi fără mari speranțe din cauza jocului pe care-l prestăm și vom spera din nou că tragerea la sorți, care are loc luni, va fi una norocoasă și că vom avea parte de un adversar facil.

Dintre Real Madrid, Borussia Dortmund, PSG, Bayern Munchen, FC Barcelona și FC Porto se va alege adversarul nostru. Mai mult decât atât, pentru că am terminat pe locul doi, vom juca manșa tur pe teren propriu. Până în februarie însă ne vom concentra atenția pe competiția internă. Urmează un meci în deplasare pe terenul lui Liverpool.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *