7, May 2017
Unde și cum se văd meciurile lui United online

De când cu sumele uriașe de bani investiți în fotbalul englez, să urmărești un meci live le TV a devenit un lucru complicat, mai ales în România. În aceste condiții, mulți dintre noi ne-am ”vărsat nervii” uitându-ne de ciudă pe ruși, la fel cum părinții noștri se uitau pe bulgari, la turneele finale.

Astfel, în zilele noastre meciurile din Premier League se văd pe Eurosport și Dolce, cea de-a doua televiziune transmițând doar partidele de duminică. Cum noi am fost implicați în joia europeană, automat multe dintre meciurile noastre se vedeau pe Dolce, televiziune care e mai puțin accesibilă decât Eurosport.

Astfel, cred că e nevoie să oferim aici niște stream-uri unde se pot vedea partidele, pentru toți cei care n-au Dolce acasă. Personal, utilizam site-ul acesoplisting.in (acum a expirat licența și las link-ul în speranța că vor reveni).

De când acesta nu mai merge, mă bag pe AICI. E musai să aveți instalat Acestream. Merită! Sunt canale HD și merge excelent, chiar și pe un net de rahat din Anglia.

Eu pe ăsta vi-l recomand. Dacă știți și voi altele, la fel de bune, lăsați comentarii cu link-uri.

  • 2
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “Unde și cum se văd meciurile lui United online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *