22, Apr 2019
Penibil! Everton – Man United 4-0

Ce se întâmplă, Ole? Manchester United a fost umilită de Everton, pe Goodison Park, cu un neverosimil 4-0. Nici cel mai pesimist fan al ”diavolilor roșii” nu ar fi prevăzut asta.

Ce mai poate fi zis după un astfel de meci? Jucăm un fotbal oribil, la fel ca pe vremea lui Mourinho, de parcă nu s-ar fi schimbat nimic. Aura lui Ole s-a dus, jucătorii au început din nou să se complacă, iar Champions League e tot mai departe.

Noroc că ne-a ajutat Arsenal, care a pierdut pe teren propriu cu Crystal Palace și Chelsea, care a reușit doar o remiză pe teren propriu împotriva lui Burnely. Astfel, speranțele noastre pentru UCL stau încă în picioare. În acest moment avem 64 de puncte, pe locul 6, cu două mai puțin decât Arsenal și cu trei în urma lui Tottenham și Chelsea, cu mențiunea că ”albaștrii” au un meci mai mult jucat.

Din păcate, fotbalul pe care-l jucăm nu ne dă nicio șansă. Mai ales că jucăm împotriva lui City și Chelsea în decurs de 4 zile. Dacă reușim printr-o minune să adunăm 6 puncte din meciurile acestea, vom putea spera în continuare. În caz contrat, Europa League ne așteaptă pentru sezonul viitor.

De Gea – Lindelof, Jones, Smalling, Dalot – Fred, Matic, Pogba – Rashford, Lukaku, Martial. Au intrat pe parcurs, cam degeaba, McTominay, Pereira și Young.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *