4, Feb 2019
Ucigașul Rashford și îngerul De Gea

9 victorii din 10 meciuri pentru Solskjaer pe banca lui Manchester United. ”Diavolii” au câștigat pe un teren greu, scor 1-0, în fața lui Leicester, echipă care venea după o remiză pe terenul liderului Liverpool.

Rashford a marcat singurul gol pentru elevii lui Solskjaer, în minutul 9 al meciului. Pogba a trimis o pasă genială, Marcus a făcut o preluare de clasă mondială și nu i-a dat nicio șansă lui Schmeichel, care a scos neputincios mingea din plasă.

Fotbalistul de 21 de ani a sărbătorit astfel cu fast al 100-lea meci în Premier League pentru Manchester United. Ca fapt divers, Rashford este al doilea cel mai tânăr jucător din istoria ”diavolilor” care atinge borna asta. Doar Ryan Giggs a jucat meciul 100 mai repede decât Marcus.

Și ca să ne dăm seama în ce groapă am fost după plecarea lui Sir Alex Ferguson, Rashford a marcat al 26-lea gol în tricoul roșu, niciun alt jucător n-a marcat mai mult în aceeași perioadă de timp, din 2016 încoace. Ca să facem o comparație, Cristiano a marcat doar 19 goluri, Rooney 24, iar Giggs 25, după primele 100 de meciuri.

Dacă Rashford a făcut diferența în ofensivă, la cealaltă extremă, De Gea a fost din nou îngerul păzitor și a salvat-o pe United în două rânduri.

Foto: premier league.com

În urma victoriei de la Leicester, Manchester United a urcat pe locul 5 al clasamentului, cu 48 de puncte, cu două mai puțin decât Chelsea, cu 50, care e pe 4.

Pentru Manchester United urmează încă o deplasare, pe terenul lui Fulham, iar apoi primește pe Old Trafford pe PSG, în optimile din Champions League.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *