10, Jul 2020
FC Copenhaga sau Istanbul Basaksehir în sferturi. Cu cine am putea juca în semifinale

UPDATE: Manchester United și-a aflat potențialele adversare din sferturile și semifinalele Europa League.

Dacă se califică în fața lui LASK Linz (5-0 după meciul tur), ”diavolii roșii” vor da peste FC Copenhaga sau Istanbul Basaksehir. Turcii au câștigat meciul tur cu 1-0.

În faza semifinalelor Europa League, Manchester United ar putea da peste Sevilla sau Wolverhampton, în cazul în care trupa lui Solskjaer se va califica pentru turneul final din Germania.

——–

Astăzi are loc tragerea la sorți a sferturilor de finală și a semifinalelor din Europa League. Manchester United este practic calificată în sferturi după ce a câștigat manșa tur a optimilor cu 5-0, pe terenul lui LASK Linz. Returul va avea loc pe Old Trafford în data de 5 sau 6 August, nefiind încă stabilit acest aspect.

https://www.facebook.com/manutdro/posts/4009836392423681

Nu există niciun fel de restricție la această tragere la sorți astfel că Manchester United poate juca împotriva oricărei echipe. Variantele cele mai grele ar fi Inter, Sevilla sau Wolves. În opoziție, o tragere la sorți ușoară ar fi împotriva lui Basel, FC Copenhaga sau Istanbul Basaksehir.

Celelalte partide din optimi sunt:

Sferturile de finală și semifinalele se vor juca în sistem turneu, în Germania. Toate detalii sunt AICI.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *