27, Sep 2017
T-14

Băieții mei,

ei, șmecherilor. Eu v-am interzis să mergeți în baruri și la femei și voi ce-ați făcut?! Ați vizitat sediul secret al Armatei și ați descoperit cum se fabrică T-14, uh.

Bravo. Sau ”Harasho”, cum ar zice rusul. Și ați învățat atât de bine despre cum se construiește cel mai solid tanc din lume încât ați pus asta în aplicare pe teren, chiar împotriva celor care l-au inventat.

Celebrul tanc T-14 și-a făcut apariția pe gazonul stadionului VEB Arena, în a doua etapă din Champions League. Cam așa ați arătat împotriva lui CSKA, ca o șenilată blindată, construită fără greșeală.

Cu o turelă dotată cu o mitralieră franceză teleghidată, de 1.83m, plus un tun principal de 1.91m și vreo 100kg ați distrus tot în cale și ați făcut o partidă magică cu ajutorul lui T-14.

Lukaku a fost și la Moscova tunul lui United. Foto: Manchester united twitter account

Ar fi putut pune ceva mai bun în scenă Mourhino pentru meciul ăsta? Nu cred. T-14 e tot ce ne dorim. Chiar și fără câteva piese de bază, United a arătat din nou ca o echipă mare, capabilă să-și câștige cu ușurință meciurile în care-și menajează o parte dintre titulari.

Așadar, Lukaku, de două ori, Martial și Mkhitaryan au punctat pentru o victorie cu 4-1 care ne menține parcursul perfect din Champions League. La fel ca al unui T-14 în război.

Echipele de start

Pentru amatorii de statistici, Mou i-a introdus pe teren pe Darmian, Lingard și Rashford, înlocuindu-i pe Young, Mkhitaryan și Martial.

Ce mi-a plăcut..

Lukaku – pentru că l-a lăsat pe Martial să bată penalty, dar mai ales după bucuria de la golul acestuia.  Dă play să vezi de ce…

Ce nu mi-a plăcut…

… că nu le-a dat șansa și celor tineri, măcar vreo 10 minute.

Omul meciului

Fără doar și poate – Tony Martial

Harasho și pentru ”diavolii” care au văzut meciul în Infusion, locul nostru de întâlnire.

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebook, pe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 1
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “T-14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *