6, Mar 2020
Suntem în sferturi. Derby – Man United 0-3

Suntem în sferturi în Cupei Angliei după victoria cu 0-3 pe terenul lui Derby Country. În fața echipei lui Wayne Rooney, aflat pe panta de coborâre a muntelui pe care l-a străbătut până în vârf în tricoul lui United, diavolii au obținut calificarea într-un meci în care cele două formații au menținut scorul intact vreme de mai bine de 30 de minute.

Solskjaer a început partida cu 5 titulari, anume Lindelof, Shaw, McTominay, Fred și Bruno. Aici ar mai putea conta și Lingard, însă prestațiile modeste l-au făcut să rămână pe bancă în 3 din ultimele 5 runde. Un adânc al prestațiilor non-United pe care Lingard este pe cale să îl atingă.

Totuși, a deviat în plasă execuția lui Shaw din minutul 33, iar misiunea începea să se arate mai facilă în fața unui adversar care a început încrezător în forțele sale. Ratarea lui Ighalo din minutul 31 anunța golul acestuia de peste 10 minute, când, primind o pasă de la Show, a dublat avantajul plasând mingea asemenea unui atacant care ne lipsea, acel atacant care să marcheze golurile din interiorul careului de 16m.

Suntem în sferturi

Derby a ratat șansa de a reduce din diferență la scurt timp după pauză, dar Romero a avut șansa ca mingea să treacă puțin pe lângă stâlpul porții. United a dominat și repriza secundă, Ighalo a reușit dubla cu 20 de minute înainte de final și a închis tabela.

United o va înfrunta pe Norwich în următoarea etapă a competiției, echipă care a eliminat-o pe Tottenham în această fază.

9- este numărul de meciuri la care a ajuns United fără să piardă, în toate competițiile.

253 de goluri – a marcat Wayne Rooney în tricoul lui Manchester United

3 – este locul pe care se află Rooney în clasamentul all-time al marcatorilor din Cupa Angliei

Liverpool – este ultima echipă împotriva căreia Ighalo a marcat o dublă, în 2015 – Opta Joe

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *