8, Aug 2017
… still loading

Manchester United a pierdut Supercupa Europei, jucată în fața celor de la Real Madrid, scor 2-1. Romelu Lukaku a marcat singurul gol al formației lui Mourinho.

Campioana Europei a fost pur și simplu prea bună pentru ”diavoli”. Casemiro, Modric, Kroos si Isco au fost, obiectiv vorbind, o clasă peste toți cei 4 mijlocași ai noștri. Sau 5 (voi ați înțeles cumva ce sistem am jucat?)!

Searching for Scholes

În afară de ultimele 20 de minute, Manchester United a părut o pradă ușoară pentru Real Madrid. Englezilor le-a lipsit o minte limpede la mijloc. Nou venitul Matic a făcut un meci bun, Mkhytarian a fost izolat în bandă, Herrera lipsit de inspirație, Pogba a avut dorință și nimic mai mult. Lukaku? Inexistent. Lingard, în plus.

David și Goliath

În afara lui Matic, mai trebuie remarcați trei jucători. Smalling, Fellaini și, ce surpriză, David. Salvat în două rânduri de bară, De Gea a fost din nou cel mai bun om al nostru și a redus proporțile scorului.

Copiii căpitanului… Zidane

Real Madrid a arătat și în această seară de ce este campioana Europei. Fotbaliștii lui Zizou au etalat un joc impresionant la mijlocul terenului, dinamic, creând cu ușurință spații în defensiva adversă. Trupa lui Zidane a fost ca o echipă care se distrează în pauza dintre cursuri, în curtea școlii. Cu un coechipier mereu liber, mijlocașilor madrileni nu le-a fost deloc dificil să creeze ocazii de joc. Iar Casemiro și Isco au marcat fără ca David să poată face ceva. Offside la primul gol? Mai contează? Nu. O victorie meritată.

Romelu Lukaku se bucură după golul împotriva Realului. Sursă foto: uefa.com

…still loading

Revenirea lui Manchester United în elita fotbalului european este într-un proces care … still loading. United a arătat în această seară ca o femeie cu dinții de aur, în fața Miss Univers.

Mourinho? Fricos încă o dată. Voi ați înțeles ce a jucat? Părea un 4-3-3, dar în multe momente am oscilat între două sisteme, lucru care le-a dat cu eroare unora dintre jucători. Întrebați-l pe Ander, dacă nu mă cedeți! Oi fi dormit eu, dar a treia schimbare…??

Să ne însușim bucuria fotbalului!

Mai mult decât atât, Jose a preferat să înceapă cu Lingard, inexistent, și l-a lăsat pe bancă pe Rashford. ”Puștiulică” a creat pericol de la intrarea pe teren, dar, din dorința de a demonstra că merită să fie titular, a exagerat și a fost prea egoist. Ce-ar fi fost dacă? Chiar dacă ar fi marcat, tot pierdeam! Știți de ce?

Căutați meciul integral și derulați la golul doi. Uitați-vă la hora pe care au întins-o jucătorii Realului la marginea terenului. Nouă, ne lipsește bucuria fotbalului! Echipa, unitatea. Avem valori, ca femeia cu dinții de aur, dar ne lipsește strălucirea Miss Univers.

Dar, …still loading.

Dacă ați ratat meciul, dați o geană mai jos pentru rezumat.

  • 1
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “… still loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *