2, Jan 2020
Start ratat! Arsenal – Manchester United 2-0

Start ratat în noul an pentru Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer ne-a promis că 2020 va fi anul diavolului, în calendarul fotbalului britanic. Începutul însă nu e deloc încurajator.

După două victorii la rând, Manchester United face un nou pas înapoi în Premier League. Diavolii au pierdut pe terenul lui Arsenal, scor 2-0 și sunt la 5 puncte de ultimul loc de Liga Campionilor.

Mai îngrijorător este faptul că Ole are mari probleme la mijloc. McTominay este accidentat și nu va juca în următoarele 8 săptămâni, Pogba vrea să plece și se dă accidentat, Pereira nu e mijlocaș de Manchester United, Matic e ruginit de la statul pe bancă. În acest moment al sezonului, singurul jucător de încredere la mijlocul terenului este Fred.

Așadar, nu e deloc surprinzător că United s-a poticnit pe terenul unui Arsenal proaspăt renăscut sub comanda lui Arteta. Ce-i drept, tunarii au jucat bine doar primele 45 de minute, la fel ca în meciul cu Chelsea, dar Manchester United n-a avut forța să preseze.

Astfel, tot ce putem face este să privim către următorul meci, sâmbătă, tot în deplasare, pe terenul lui Wolverhampton, în Cupa Angliei. Și să sperăm că perioada de transferuri care a început pe 1 ianuarie ne va aduce măcar un mijlocaș, dacă nu doi.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *