13, Mar 2020
Stadionul gol, poarta plină. LASK Linz – Manchester United 0-5

Manchester United și-a asigurat practic calificarea în sferturile de finală ale Europa League după doar manșa tur a ”dublei” cu LASK Linz.

Elevii lui Solskjaer s-au impus și au jucat de o manieră atât de categorică încăt a părut un meci de vacanță. Stadion gol, dar poarta plină.

Ighalo a deschis balul în prima repriză, apoi în mitanul secund au punctat pe rând James, Mata, Greenwood și Andreas, în fața unui stadion gol. Spectatorii nu au avut acces din cauza coronavirus.

Sergio Romero a fost șomer în acest meci, gazdele având o singură șansă de gol și aceea blocată de Bailly. Practic, singurele momente de tensiune pentru fanii lui Manchester United au fost atunci când Bailly și Fernandes au rămas întinși pe teren și au primit îngrijiri medicale.

Bruno a fost din nou magistral. Foto: manchestereveningnews.co.uk

32 – de meciuri au trecut de la ultimul gol al lui Daniel James

13 – partide fără înfrângere în Europa League, în faza eliminatorie

12 – jocuri fără gol primit în 2020, din 18 dispute

10 – Bruno Fernandes a fost implicat în cele mai multe goluri în acest sezon de Europa League, 6 reușite și 4 pase

Foto: bbc.co.uk

Meciul retur se joacă peste o săptămână, dacă UEFA nu decide să suspende competiția din cauza virusului care cauzează panică peste tot în lume.

Duminică, Manchester United ar trebui să se deplaseze la Londra, pentru disputa cu Tottenham, dar rămâne de văzut dacă Premier League se mai joacă sau nu.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *