2, Mar 2020
Speriați de Top 4. Everton – Manchester United 1-1

Jucătorii lui Manchester United par speriați de Top 4, după ce au ratat încă o șansă de a se apropia la un singur punct de locurile care duc în Champions League.

Băieții lui Solskjaer au reușit doar o remixă pe terenul lui Everton, după două goluri venite în urma unor greșeli de portar. Mai întâi De Gea, apoi Pickford, la șutul lui Bruno Fernandes.

”Diavolii” au dominat prima repriză și au fost echipa mai bună, au pus presiune pe adversar și și-au creat ocaziile de a marca. În partea secundă, gazdele au pus stăpânire pe joc și chiar au marcat pe final de meci, dar golul a fost anulat de VAR pe motiv de offside.

Foto: premierleague.com

Rezultatul este unul echitabil, după cum s-a jucat, dar este unul care nu o ajută deloc pe Manchester United, care rămâne astfel la 4 puncte de locul 4 și la 8 de locul 3, care în opinia autorului acestui articol, este încă accesibil.

Până la urmă am luat punct împotriva unei echipe care e a treia la numărul de puncte adunate de la sosirea lui Carlo Ancelotti pe banca lui Everton.

Un alt aspect pozitiv în urma acestei remize chinuite este că am ajuns la 8 meciuri fără înfrângere, perioadă în care am primit doar două goluri și am marcat de 19 ori.

Fernandes a fost din nou cel mai bun om al meciului și nu putem decât să așteptăm cu nerăbdare parteneriatul cu Pogba, dacă se va întâmpla vreodată.

Foto: premierleague.com

De cealaltă parte, De Gea a greșit din nou grav. A cincea sau a șasea oară în acest sezon. Spaniolul s-a revanșat însă înspre finalul partidei cu câteva parade de excepție.

Urmează o deplasare la Derby County, în Cupa Angliei și apoi meci pe teren propriu cu Manchester City, în Premier League.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *