24, Nov 2019
Sfertul academic. Sheffield – Manchester United 3-3. Ratăm victoria în prelungiri după un nou meci prost

Manchester United a terminat, 3-3, pe Bramall Lane, împotriva lui Sheffield United, în etapa a 13-a din Premier League. Sfertul academic. Cam atât au jucat bine ”diavolii”. Și cu Pochettino liber de contract, fanii nu mai au răbdare cu Solskjaer.

În orașul unde a luat naștere fotbalul, Manchester United s-a făcut practic de râs timp de 72 de minute, fiind surclasată de nou-promovată în primul eșalon al fotbalului englez.

Cu infirmeria plină, Solskjaer a trebuit să schimbe din nou sistemul. A jucat cu 3 fundași, dar nu i-a ieșit. Fleck și Mousset au făcut 2-0 și meciul părea gata, după cum arăta jocul ”roșilor”.

Sfertul academic

Dar ”diavolii” au avut o zvâcnire de orgoliu, timp de aproximativ 15 minute, au revenit senzațional și l-au făcut pe Sir Alex Ferguson să zâmbească, în tribunele Bramall Lane. Brandon Williams a marcat primul său gol în tricoul lui Manchester United. Parcă știa că am scris despre el, săptămână asta. În caz că ați ratat materialul… dați click mai jos.

Diavolii viitorului 6: Brandon ”Bad Boy” Williams – vine dintr-o familie cu campion mondial la box și are inimă de sud-american

Greenwood, cu o finalizare de număr 9 și Rashford au făcut 3-2 și fanilor nu le venea să creadă ce văd. United conducea în minutul 90 cu 3-2. Apoi, Ole a găsit cel mai prost moment să se transforme în Mourinho. ”Diavolii” s-au băgat cu curul în poartă și au fost pedepsiți pe final.

McBurnie a înscris și cu toții am fost cu ochii pe VAR. Până la urmă golul s-a pus. Justificat, căci Sheffield United nu merita să piardă.

Pentru Manchester United urmează o deplasare în Kazahstan, în Europa LEague, apoi două partide pe teren propriu, în Premier League, împotriva lui Villa și Spurs.

Mai citiți și:

Diavolii viitorului

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *