10, Aug 2020
Semifinale Europa League! Manchester United – FC Copenhaga 1-0

Manchester United e în semifinale în Europa League, după victoria după prelungiri în fața celor de la FC Copenhaga.

Deși favorită clară în fața danezilor, United a avut nevoie de 95 de minute pentru a marca. Juan Mata a intrat pe teren în prima repriză de prelungiri și a avut impact imediat.

Foto: uefa.com

Spaniolul l-a înlocuit pe Greenwood, care a avut un gol anulat în finalul primei reprize pentru ofsaid. Juan a creat pericol la poarta danezilor imediat. După o serie de pase cu Bruno și Martial, ultimul e trântit în careu si se dă penalty. În primele 45 de minute ale meciului arbitrul a refuzat o lovitură de la 11 metri pentru “diavoli”.

Fernandes ia mingea și marchează fără emoții. Apoi am redus turatia, la fel ca în prima repriză a meciului și ne-am mulțumit cu rezultatul. Chiar și așa, cel mai bun jucător al danezilor a fost portarul Johnsson care a apărat tot în repriza secundă a meciului, indiferent că a fost Bruno, Martial, Pogba sau Rashford. Și când n-a mai avut reacție a fost salvat de bară, în două rânduri.

United e în semifinale, unde așteaptă câștigătoarea dintre Sevilla și Wolverhampton. Semifinala se joacă duminică de la ora 22:00.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *