5, Jan 2020
Se rejoacă. Wolverhampton – Manchester United 0-0

Manchester United și-a făcut rost de încă un meci, deși are parte de un sezon aglomerat. Diavolii au remizat, scor 0-0, pe terenul lui Wolverhampton. Astfel, calificarea în turul patru al Cupei Angliei se rejoacă pe Old Trafford.

Nu sunt prea multe de spus despre meci. A fost o încleștare lipsita de spectaculozitate, cu doar câteva ocazii de poartă. Gazdele au fost oprite de două ori de către Romero. Ba chiar mai mult au și reușit să marcheze, dar golul a fost anulat pentru hent.

Se rejoacă

De cealaltă parte, cu o echipă improvizata de la mijloc în sus, Manchester United N-a dat niciun șut pe poartă timp în 90 de minute. Mata a fost aproape sa deschida scorul din lovitură liberă, apoi Rashford a lovit bara la câteva secunde după ce a intrat pe teren.

Și asta fost tot. Încă un meci slab care sper să-l convingă pe Solskjaer că trebuie să facă cel puțin două transferuri în această iarnă.

Urmează derbiul orașului Manchester, din Cupa Ligii Angliei, după care pe Old Trafford vine Norwich, în Premier League.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *