10, Jul 2020
Scriem istorie in Premier League. Aston Villa – Manchester United 0-3

După un start perfect de la reluarea sezonului, 4 victorii și un egal, United aspiră și mai mult la terminarea în TOP 4, s-a apropiat la numai două puncte de locul 3 iar programul final o avantajează.

Aston Villa – Manchester United 0-3 și diavolii scriu istorie în Premier League. Manchester United este singura echipă din istoria competiției care a reușit să câștige patru meciuri consecutive la 3+ goluri.

Cu victoria de pe Villa Park, diavolii suflă în ceafa lui Chelsea și Leicester, care nu au mai devenit într-atât de sigure de poziția pe care o ocupă.

Să se inventeze un VAR pentru VAR

Diavolii au deschis scorul după un moment în care sistemul VAR a dat greș. Bruno Fernandes a faultat în careu, însă s-a dictat în sens invers, și tot el a fost cel care a înscris. L-a urmat Mason și s-a contorizat al treilea meci consecutiv în care ambii au înscris. Lunga serie de ratări a fost întreruptă de șutul lui Pogba, cel care a marcat pentru prima oară în acest sezon.

Fernandes, omul momentului

Bruno a marcat a șaptea oară pentru United în Premier League, în 10 meciuri. Și, mai presus de asta, a adus echipei plusul și siguranța de care avea nevoie, atât la mijlocul terenului, cât și de la punctul cu var.

După numeroase etape în debutul sezonului în care Rashford și Pogba se întreceau în ratări, Fernandes a devenit specialistul lui United, omul de încredere al lui Solskjaer, formând o linie mediană în care au reapărut Paul Pogba și Matic.

Transferat în iarnă de la Sporting, unul dintre caii puternici ai mașinăriei, se dovedește ca fiind unul dintre cele mai inspirate mutări din ultimii ani, ceea ce-l face pe tehnicianul norvegian să zâmbească atunci când întinde cotul pentru un salut cu totul diferit.

Record – Manchester United e prima echipă din istoria Premier League care câștigă patru meciuri consecutive la 3+ goluri

21 ianuarie – Atunci a pierdut Man United ultima dată

3 – În acest moment avem a treia cea mai bună apărare. Doar Liverpool și Leicester au primit mai puține goluri


0 – Manchester United n-a pierdut niciodată în Premier League în fața lui Aston Villa

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *