19, May 2017
Salsicha

La Chelsea a fost John Terry, la Inter, Materazzi, iar Pepe era în stare să se pună în fața trenului pentru Mourinho, în perioada acestuia la Real Madrid.

Nu foarte mulți ar fi pariat că el ar putea fi omul de nădejde al portughezului la Manchester United, dar Jose l-a schimbat total, iar evoluțile mijlocașului au răsplătit încrederea antrenorului.

Ander Herrera, cel care a fost desemnat aseară jucătorul sezonului, este omul în stare să facă orice pentru Mourinho. El este prelungirea antrenorului pe teren. Câinele de încredere al portughezului! Salsicha (Nu-mi spuneți că n-ați văzut celebra reclamă de la Heineken).

Nu vă lăsți păcăliți de traducere (n.r. salsicha înseamnă în portugheză cârnăcior). Spaniolul de 27 de ani este cel mai devotat de pe teren, este un Pit Bull în timpul celor 90 de minute și transpune cel mai bine pe dreptunghiul verde răutatea, în sens pozitiv, dorința, exuberanța, personalitatea lui Mourinho. Herrera este omul de nădejde, iar meciul cu Chelsea, de pe Old Trafford, este doar una dintre dovezi,

După 3 sezoane inconstante la Manchester, Ander s-a schimbat total sub comanda lui Mourinho: ”Am avut o discuție cu el la unul dintre primele antrenamente. Ceea ce mi-a spus el mi-a dat o încredere mai mare în mine și m-a transformat total”, spunea spaniolul pe la jumătatea sezonului.

Astfel, Herrera a devenit omul de încredere la United, soldatul universal, bagheta magică a antrenorului portughez. Răutatea sa specifică bascilor, devotamentul și disponibilitatea la efort s-au mulat perfect pe caracteristicile cerute de Mourinho. Iar, cifrele de mai jos demonstrează progresul evident pe care Herrera la înregistrat în acest sezon.

Astfel, trofeul primit din partea fanilor Manchester United nu este deloc surprinzător. Parteneriatul său cu Pogba a dat roade de cele mai multe ori, chiar și în frustrantele remize de pe teren propriu.

  • 1
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “Salsicha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *