18, Aug 2017
La vânat de Lebede!

După un debut entuziasmant de sezon în Premier League (detail AICI), pentru Manchester United urmează trei dispute în care Mourinho încă mai poate face modificări în căutarea formulei perfecte. Apoi urmează primul test din actualul sezon, împotriva lui Everton.

Până atunci însă, Diavolii merg pe Liberty Stadium din Swansea, unde s-au impus cu 3-1 în sezonul trecut. The Reds nu se gândesc la un alt rezultat decât victoria, mai ales că galezii tocmai au rămas fără giuvaierul echipei, Islandezul Gylfi Sigurdsson, care a semnat cu Everton.

Swansea vs Man United, sâmbătă ora 14:30, Eurosport 

Fără colți

Mai mult decât atât, Paul Clement nu se poate baza nici pe Fernando Llorente. Spaniolul a revenit la antrenamente, dar nu va fi pe teren. Leon Britton este un alt nume importante care are șanse mici să joace, din cauza unor probleme la spate. Astfel, fără principalul marcator și pasator din sezonul trecut, Swansea este adversarul perfect pentru ca elevii lui Mourinho să-și sporească încrederea.

Și, ca tabloul să fie și mai optimist, în prima rundă din Premier League, Swansea n-a tras nici măcar un șut pe spațiul porții lui Southampton, în remiza 0-0.

Swansea vs Man United, sâmbătă ora 14:30, Eurosport

Nume importante pe lista lui Clement

Antrenorul ”lebedelor” încearcă să schimbe lipsa de ineficacitate. În acest context, Swansea l-a transferat pe Tony Abraham, de la Cheslea. Însă, Clement continuă să caute cu disperare întăriri în ofensivă. Bony, de la City și Chadli, de la WBA sunt principalele sale ținte, dar până la meciul de sâmbătă nu se mai poate schimba nimic.

Swansea vs Man United, sâmbătă ora 14:30, Eurosport

Iarba verde de acasă

Pe de altă parte, Swansea este o echipă puternică pe propriul teren, adunând 19 puncte din 27 posibile, în 2017, doar Arsenal si Tottenham reușind să învingă pe Liberty Stadium în acest an.

Swansea vs Man United, sâmbătă ora 14:30, Eurosport

Mawson vs Lukaku

În aceste condiții, cel mai probabil, duelul care va decide partida este cel dintre Alfie Mawson și Romelu Lukaku. Fundașul celor de la Swansea este unul dintre jucătorii tineri de la care se așteaptă multe în acest campionat. Fotbalistul de 23 de ani a avut un progres rapid, care i-a adus transferul în prima ligă engleză în sezonul trecut.

Între timp, a devenit om de bază în formația galeză, iar meciul cu United va fi un adevărat test pentru el, mai ales pentru că-l va avea ca adversar pe Romelu Lukaku. Belgianul a debutat perfect în tricoul ”diavolilor”, cu o dublă în poarta lui West Ham și este așteptat din nou pe tabela de marcaj la meciul de sâmbătă.

Swansea vs Man United, sâmbătă ora 14:30, Eurosport

Formațiile probabile

Swansea, 4-3-3: Fabianski – Naughton, Mawson, Fernandez, Olsson – Carrol, Messa, Fer – Routledge, Abraham, Ayew

Man United, 4-2-3-1: De Gea – Valencia, Bailly, Jones, Blind – Matic, Pogba – Rashford, Mkhitaryan, Martial – Lukaku

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebook, pe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *