10, Aug 2019
Să înceapă show-ul!

Maine se da startul unui nou sezon in Premier League pentru diavolii roșii, când Manchester United dă piept pe Old Trafford cu Chelsea.

Diavolii au avut o vară excelentă din punct de vedere al rezultatelor în partidele amicale:

Man United – Perth Glory 2-0 (Rashford, Garner)

Man United – Leeds 4-0 (Greenwood, Rashford, Jones și Martial)

Man United – Inter 1-0 (Greenwood)

Man United – Tottenham 2-1 (Martial și Gomes)

Man United – Kristiansund 1-0 (Mata)

Man United – AC Milan 2-2 (3-2 penaltiuri) (Rashford, Lingard).

Așadar, parcurs perfect pentru trupa lui Solskjaer și destule motive de optimism pentru fanii diavolilor roșii. Mai ales că United s-a mișcat bine și pe piața transferurilor și i-a betonat devensiva lui Ole.

Aaron Wan Bissaka (Povestea lui, AICI) și Harry Maguire au ajuns pe Old Trafford, direct în primul 11 al lui Solskjaer, cel mai probabil.

A treia achiziție a verii este Daniel James (Povestea lui, AICI), adus să acopere un post pe care am avut probleme mari în ultimele sezoane, cel de extremă.

La capitolul plecări trebuie trecuți Ander Herrera și Antonio Valencia ale căror contracte au expirat în vară. Romelu Lukaku și-a luat la revedere de la diavolii roșii și a decis să înceapă o nouă aventură, la Inter.

În aceste condiții, lotul lui United arată ASTFEL.

Deși a cheltuit cei mai mulți bani pe piața transferurile în Premier League, Manchester United suferă în linia mediană, acolo are un singur jucător cu adevărat exponențial, în persoana lui Paul Pogba. Dacă a fost un loz câștigător sau nu, va decide timpul.

Cert este că duminică, de la ora 18:30, Manchester United debutează în noul sezon împotriva lui Chelsea, echipă care nu a avut voie la transferuri și care are antrenor nou, în persoana lui Frank Lampard.

Primul meci al sezonului se vede în direct pe Eurosport.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact


  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *