29, Apr 2022
Ronaldo dependența! Man United – Chelsea 1-1

Știi momentul ăla când te cerți cu nevasta / iubita și nu mai vrei să auzi de ea, dar apoi seara te bagi în pat și o iei în brațe și totul trece? Cam așa e și relația noastră cu Manchester United. Oricât de prost ar juca și oricât de supărați am fi după un meci, ne trece până la următorul și tot ne uităm.

Așa a fost și cu Chelsea. Mai ales că am avut trei ”diavoli” care au și fost pe stadion din partea fanclubului. Claudiu a condus de la Londra de unul singur. Marius s-a deplasat de la Doncaster, iar Mihai stă lâgă stadion (Norocosul, sîc!).

N-au prea avut ce vedea, mai ales în prima repriză. Chelsea a dominat meciul la toate aspectele, trăiască De Gea! United a jucat mai bine decât în meciul cu Liverpool, dar mai prost ca împotriva lui Arsenal. Pe semne că și adversarul e de un alt calibru.

Ronaldo e în formă maximă. Foto: premierleague.com

Cristiano Ronaldo a marcat din nou și a adus un punct pe Old Trafford, imediat după ce Alonso a deschis scorul. Golul e de pus în ramă. Matic a creat faza (fotbalist dom’le, păcat că a îmbătrânit). Sârbul e tehnic, inteligent, șmecher, tot ce trebuie să aibă un mijlocaș de top. Și el a fost unul.

Apoi e preluarea lui Ronaldo la mingea săltată de Matic peste apărarea lui Chelsea. Ronaldo a cumințit balonul și l-a trimis în plasă fără vreo șansă pentru Mendy. United e dependentă în aceste momente de fotbalistul portughez. Acesta a marcat 8 din ultimele 9 goluri ale lui Manchester United în Premier League.

După gol, s-a trezit și stadionul, adormit în mare parte până atunci. Parcă s-au trezit și ”diavolii” din teren, mai ales după intrarea lui Mata, dar cu un lot mai șubred ca un scaun ruginit n-au reușit să dea lovitura pe final. N-ar fi meritat, dar fotbalul e câteodată nedrept. Chiar și așa, United a oprit o serie de 8 victorii consecutive în deplasare pentru Chelsea.

Ne-ar fi prins bine o victorie, mai ales pentru moral. Mai sunt trei meciuri și ar fi fost frumos să le oferim fanilor din tribune o victorie, fie ea și chinuită.

Luni, de la ora 20 United o primește pe Brentford. ”Diavolii” din România vor fi din nou în tribunele Old Trafford pentru ultima dată în acest sezon.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *