8, Nov 2019
Revanșă! Man United – Partizan 3-0. Diavolii, singurii fără gol primit în Europa League

Paradoxal, dar United avea de luat o revanșă, după victoria cu (doar) 0-1, de la Belgrad. Dar nu numai pentru asta, ci și pentru jocul slab de la Bournemouth. Iar trupa lui Solskjaer a învins categoric Partizan, după, probabil, cea mai bună primă repriză jucată în acest sezon.

S-a marcat în primele patru minute de două ori! Pe rând, Martial (min 2) și Sadiq (4). Deși anulate -pe bună dreptate- au consemnat începutul unui meci cu mai mult fotbal decât cel din urma cu două săptămâni. Tind să cred că am trăit o repriză a descătușării, iar senzația a fost că puteam marca chiar șapte până la pauză! Dar este posibil să fi cerut prea mult.

Totuși, diavolii au făcut-o în două rânduri în primele 45 de minute și s-au calificat în șaisprezecimile competiției.

Foto: twitter.com

De altfel, Partizan s-a văzut încolțită încă de la primul fluier, drept dovadă că a rezistat numai jumătate de repriză cot la cot pe Old Trafford. Începutul greoi de partidă al lui Rashford a rămas în umbra reușitei lui Mason, cel care a înscris al doilea său gol (22) de la promovarea către prima echipă. Chiar dacă părea anihilată, formația din Belgrad nu părea întru-totul căzută la podea, drept dovadă că a fost nevoie și de Martial (33) pentru ca Ole să aibă o pauză (a câta oare?) mai liniștită decât de obicei. Acesta a marcat în urma unei faze remarcabile, a trecut de tot ce i-a ieșit în cale, iar mingea s-a scurs lent, dar sigur, spre plasă.

“Not a great goalscorer, but score great goals”

Agresivă ca în prima parte, insistența lui Rashford nu a rămas nefructificată. Descumpănită, ruptă în două și ușor de asediat, apărarea lui Partizan a mai fost o dată pusă la încercare, cu rezultat din nou pe tabelă. Marcus a tras cu sete, cu stângul, din interiorul careului de 16 m, fără speranță pentru Sojkovic. Iar un utilizator de pe twitter a dat cea mai bună descriere: “Rashford it’s not a great goalscorer, but scores great goals”. Nu cred că e nevoie de traducere.

Cinci reușite după patru partide, în vreme ce AZ a marcat 13 goluri, dintre care 11 în poarta Astanei. Pentru moment, Ole pare că stăpânește frâiele echipei, dar ce ar trebui să ne preocupe este să nu ne aflăm aproape de capătul puterilor!

6 – numarul de goluri la care a contribuit Martial în acest sezon (5 reușite și o pasă decisivă

4 – meciuri ca titular pentru Greenwood, 3 goluri marcate

0 – goluri primite în acest sezon de Europa League de Manchester United, fiind singura echipă fără gol primit după 4 runde jucate

Pentru cei ce nu au văzut meciul, rezumatul se poate urmări mai jos.

Glory, Glory Man United!

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *