24, Feb 2020
Red Bruno îți dă aripi. Manchester United – Watford 3-0

Manchester United este pe locul 5 la doar 3 puncte de Cheslea, care încheie Top 4, după o victorie categorică în fața lui Watford. Red Bruno îți dă aripi e o adaptare bună la meci a celebrei reclame, pentru că Fernandes a fost omul meciului.

Diavolii s-au impus cu 3-0 și au reușit astfel al cincilea meci fără gol primit în ultimele 6. Au marcat Bruno Fernandes, Martial și Greenwood și diavolii pun presiune pe Chelsea.

Oaspeții au jucat curajos și au început ambele reprize atacând poarta lui De Gea. Portarul spaniol a fost salvat în două rânduri de Shaw și de neinspirația lui Doucure.

Chiar și așa, elevii lui Solskjaer au jucat mai bine decât adversarul. Cu Bruno Fernandes în zi mare, United a preluat frâiele meciului, și pe rând, James, Fred și Greenwood s-au fâstâcit în fața porții adverse.

Martial a inscris din nou spectaculos. Foto: twitter.com

Portughezul adus de la Sporting a fost cel care a deschis balul. Desemnat cel mai bun om de pe teren, Fernandes a pătruns în careu, l-a păcălit pe Foster și apoi a marcat cu sânge rece din lovitura de la 11m rezultată.

În repriza secundă tot el a fost la cârma jocului și a dat două pase decisive. Mai întâi la Martial, care s-a complicat inutil și a avut nevoie de o atingere magică cu călcâiul înainte de a trimite în stilul să caracteristic, spectaculos, în poarta lui Foster.

Apoi, Fernandes a combinat cu Greenwood, care a tras cu sete de pe la 20 de metri și a finalizat cu bară transversală și gol, închizând astfel un meci bun făcut de diavolii roșii.

Greenwood a marcat din nou superb. Foto: twitter.com

Oamenii meciului – Red Bruno îți dă aripi

Shaw a avut din nou o evoluție absolut superbă. Dacă Fernandes nu ar fi dat două pase de gol și un gol, Luke ar fi fost cu siguranță omul meciui. Prezent în joc, cu capul limpede și mereu calm Shaw arată o formă senzațională de la startul anului 2020, lucru care nu ne poate decât bucura.

Fernandes e din alt film. Fotbalistul portughez e clar cel mai bun mijlocaș al nostru în acest moment. Controlează jocul cu un calm de invidiat și mai mult decât atât, chiar își poziționează coechipierii în teren. AWB a jucat tot meciul ca extremă dreapta așteptând pasele lui. Care nu s-au lăsat așteptate.

Fernandes a fost omul meciului. Foto: twitter.com

Putem spune că Red Bruno îți dă aripi, căci United joacă altceva cu fotbalistul portughez în teren. Fernandes e genul de jucător căruia nu-i place să dea pase simple, iar relația sa pe teren cu Martial, cel căruia nu-i place să dea goluri simple, se leagă tot mai bine. Cei doi par a se înțelege foarte bine. Iar Bruno chiar e precum zice cântecul fanilor din Stretord End, ba în față să dea gol, ba alături de Fred și Matic, să se apere, ba în banda stângă, ba în cea din dreapta.

Bruno are ceva magic în el, ceva ce Old Trafford aștepta de multă vreme, o aroganță pozitivă și o încredere incredibilă. Iar orice atingere a sa îi ridică pe fani de pe scaune, dar mai ales încrederea acestora. El e un fotbalist tipic pentru Manchester United, un fotbalist pe care diavolii l-au așteptat de multă vreme.

Solskjaer nu poate fi decat fericit ca s-a facut transferul lui Bruno. Foto: twitter.com

Minusuri

La celălalt capăt, putem spune că am început meciul cu destule greșeli în apărare și la mijloc. Maguire s-a dat cap în cap cu Matic și l-a lăsat pe Deeney singur cu De Gea, noroc cu Shaw. Lindelof n-a fost nici el prea sigur, iar Fred, deși a căpătat mai mult încredere o dată cu trecerea timpului, a fost mereu contratimp în startul meciului. Lucruri care trebuie puse la punct în perspectiva adversarilor care urmează: Brugge, Everton, Derby, City, Tottenham și Sheffield.

16 victorii din 19 meciuri împotriva lui Watford

0 înfrângeri în campionat, pe teren propriu, în fața lui Watford

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *