17, Aug 2021
RECORD ABSOLUT pentru Pogba!

Paul Pogba a oferit un start de sezon de neuitat fanilor lui Manchester United. Deși nu a semnat încă prelungirea contractului cu ”diavolii roșii”, mijlocașul francez a pornit ca din tun noua campanie de Premier League. În victoria cu 5-1 în fața lui Leeds (Cronica, AICI), ”La Pioche”, așa cum este supranumit Pogba, a oferit 4 pase de gol pentru coechipierii săi.

https://www.manutd.ro/2021/08/quiz-care-sunt-cei-14-jucatori-care-au-reusit-un-hattrick-pentru-manchester-united-in-premier-league/

Performanța lui Pogba este cu atât mai notabilă cu cât doar alți 6 (șase) jucători au mai reușit asta în istoria de 28 de ani a competiției sub actuala titulatură. Mai mult decât atât, Paul Pogba este primul jucător al lui Manchester United care reușește acest lucru, deși ”diavolii” dau doi dintre primii trei jucători cu cele mai multe pase de gol din istoria Premier League. Giggs e primul cu 162, iar Rooney e al treilea cu 103.

Foto: captură premierleague.com
https://twitter.com/Lzw9ine/status/1427339905450102787

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *