18, Feb 2020
TBT! 11 ani de la un record de neegalat în Premier League

Scriam în cronica de după meciul cu Chelsea, AICI, că diavolii roșii au ajuns la al șaselea meci fără gol primit în această ediție de Premier League. Astăzi se împlinesc 11 ani de la stabilirea unui record neegalat până în zilele noastre.

Sezonul 2008-2009 a fost unul fantastic pentru Manchester United. ”Diavolii” lui Sir Alex Ferguson au câștigat titlul, Cupa Ligii Angliei și Campionatul Mondial al Cluburilor, au ajuns până în semifinalele Cupei Angliei și în ultimul act al Champions League, unde au fost învinși de FC Barcelona.

Record de neegalat

Pe durata respectivei ediții de campionat, Manchester United a realizat un record care stă în picioare și în zilele noastre – 14 meciuri consecutive fără gol primit !!!

În această secvență, care a început pe 15 noiembrie și s-a terminat pe 21 februarie, ”diavolii” au reușit 12 victorii și două remize, marcând 24 de goluri.

Stați cu ochii pe site, acesta este doar primul dintre materialele noii rubrici – TBT .

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *