3, Apr 2017
Programul lui Manchester United în aprilie

Manchester United poate fi clubul european care joacă cele mai multe partide oficiale în acest sezon. Dintre toate marile campionate ale Europei, doar AS Monaco are, în acest moment, certitudinea că va juca 60 de meciuri, pe când United știe că va juca minim 61 de partide și maxim 64 (dacă ajungem în finala Europa League).

Luna aprilie este una infernală pentru Diavoli, cu 9 meciuri în 30 de zile, 7 în campionat și două în sferturile Europa League. Am creeat acest infografic pentru a vizualiza solicitarea la care vor fi supuși elevii lui Jose Mourinho până la 1 mai.

Vă încurajăm să-l distribuiți pe Facebook și să fiți mândri de echipa noastră!

N-am început luna aprilie cu o victorie (în fața celei mai bune echipe de 0-0 din Premier League), dar top 4 nu este încă pierdut și Mourinho simte mirosul finalei de Europa League, așa că ne păstrăm încrederea că în sezonul următor vom revedea Diavolii Roșii acolo unde le este locul: în Liga Campionilor!

Câte puncte credeți că va face Manchester United în luna aprilie, în Premier League?

Dacă sunteți fani Manchester United, alăturați-vă comunității Romanian Red Devils. Ne găsiți pe pagina de Facebook, pe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

 

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *