14, Jun 2017
Programul lui Manchester United pentru 2017-2018. Când joacă Diavolii cele mai importante duble?

Mai sunt mai puțin de două luni până începe noua stagiune din Premier League și Mourinho e cu un ochi pe noutățile de la Ed Woodward, de pe piața de transferuri, dar și pe programul lui Manchester United pentru 2017-2018. Avem lista oficială de meciuri din noul sezon de campionat.

Începem sezonul pe teren propriu, cu West Ham, și până în octombrie nu avem niciun derby important, chiar dacă meciurile cu Everton și Southampton nu se anunță a fi ușoare.

North-West Derby: Ne ciocnim cu rivalii de la Liverpool pe 14 octombrie pe Anfield și apoi îi primim pe Old Trafford pe 10 martie.

Pe 28 octombrie, pe Old Trafford se joacă Manchester United vs Tottenham, iar pentru retur mergem pe Wembley, pe 31 ianuarie.

Mourinho își întâlnește fostul club în, Chelsea vs Manchester United, pe 4 noiembrie (Stamford Bridge), cu retur pe 24 februarie, în Manchester.  Sperăm să-i mai predea o lecție tactică lui Antonio Conte!

În fotbalul englez există puține rivalități mai încinse decât cea dintre Mourinho și Wenger. Mergem pe Emirates pe 2 decembrie și pe Old Trafford îi primim pe Tunari pe 28 aprilie, în penultima etapă a sezonului, în care sperăm să-i privim de sus, în clasament, pe cei de la Arsenal.

Manchester Derby. Pe vecinii gălăgioși îi avem pe teren propriu pe 9 decembrie, iar returul se joacă pe Etihad, pe 7 aprilie.

Încheiem sezonul cu WBA, Bournemouth, Brighton și Watford în ultimele 5, un finish cu potențial la fel de bun precum startul de stagiune. Lista completă a meciurilor care urmează pentru Manchester United, în Premier League, în sezonul 2017/2018, o găsiți aici.

Cum vi se pare programul lui Manchester United pentru 2017-2018, în Premier League?

Până începe, dar și după… Glory, Glory, Man United!

Dacă sunteți fani Manchester United, alăturați-vă comunității Romanian Red Devils. Ne găsiți pe pagina de Facebook, pe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

Sursa foto: SkySports.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *