4, Oct 2017
Povesti diavolesti: 5 lecturi de vacanță

Echipa e în vacanță pentru două săptămâni, astfel că, e momentul perfect pentru lectură. Nu orice lectură, ci ”Povești diavolești”.

Mai jos, vă recomandăm 5 povești cu și despre Manchester United pe care merită să le citiți. ”Povești diavolești”

Cursa vieții

În prima dintre ele veți descopera puterea, forța și entuziasmul pe care ți-l dă fotbalul atunci când îl iubești cu adevărat.  Și cum o cursă nebună, de 55 de metri, te poate costa 5000 de lire. Dar bucuria de la final e neprețuită, atunci când câștigi în fața rivalului de moarte. Nr. 1 la ”Povești diavolești”.

Fotbal în ritm de ginga

A doua lectură din ”Povești diavolești” aduce în față drumul greu către vârf. Henrikh Mkhitaryan povestește cum a devenit pe jumătate brazilian, despre Hamlet, Zidane, Kaka și cum a ajuns la Manchester United datorită lui ”ginga”.

Test trecut cu bRio

No.3 în ”Povești diavolești” este despre Rio. Nu despre celebrul oraș brazilian și nici despre carnaval. Ci despre omul care era să piardă tot din cauza Londrei, Rio Ferdinand. Omul căruia nu i-a fost frică să ia bătaie de la băieții mai mari pentru a putea juca fotbal, omul care nu s-a temut să recunoască transferul la Leeds ca fiind cea mai bună decizie luată în viața lui. Dar mai ales omul care a învățat că pentru a progresa, uneori e nevoie să faci un pas înapoi. E nevoie să cazi pentru a te ridica. Omul pe care viața la supus mereu la teste, pe care le-a trecut însă cu bRio.

Firmă de lux, în loc de fotbal

Știți care este ultimul jucător care s-a transferat de la Manchester United la Liverpool? Ei, îi puteți descoperi povestea în no.4 din ”Povești diavolești”, AICI. A lăsat fotbalul pentru a deveni patron, iar firma sa a devenit una dintre cele mai cunoscute și luxoase din lume.

”It takes more than Juan to win”

Și în final …

Tot din dragoste pentru fotbal. Lectura cu numărul 5 din ”Povești diavolești” îl aduce în față pe Juan Mata, care ne povestește cum dragostea pentru bunicul său l-a inspirat să ajute copiii săraci prin intermediul fotbalului. Iar sloganul e simplu: ”It takes more than Juan to win a game. Football is a team sport”. Sau mai pe românește: ”Unde-s mulți, puterea crește”. Valabil și când te duci cu prietenii să vezi meciul. Așa că faceți bine și mișcați-vă fundurile în Infusion să vedeți partidele lui Manchester United alături de alți diavoli din România! Până atunci, bucurați-vă de ”Povești diavolești”!

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *