20, Jun 2020
Un punct câștigat, două pierdute. Tottenham – Man United 1-1

Așteptarea a luat sfârșit. A revenit Premier League. Rezultatul însă nu a fost unul foarte bun pentru Manchester United, care a remizat pe terenul lui Tottenham. Egalul nu o ajută deloc, a câștigat un punct, dar mai degrabă a pierdut două.

Deși au avut ocaziile mai bune în prima repriză, diavolii au intrat în dezavantaj la cabine. Bergwijn a slalomat prin apărarea lui United, a tras puternic, dar prost plasat, iar De Gea a fost nehotărât. Nici nu a boxat, nici nu a parat mingea care, astfel s-a dus în poartă.

Folosindu-se de regula care îi permite să facă cinci schimbări, Solskjaer a modificat de două ori structura echipei. A început cu patru fundași centrali, iar o dată cu intrarea lui Pogba a trecut doar la trei. În această secvență de joc, United a dominat clar partida și și-a creat foarte bune oportunități de a marca.
Salvarea a venit de la Pogba și Fernandes. Primul l-a păcălit pe Dier, l-a driblat în careu iar fundașul lui Tottenham la trântit la pământ. Penalty și Bruno a transformat cu sânge rece.
Bruno nu i- dat nicio șansă lui Lloris.

După golul egalizator, Ole a trecut înapoi la patru fundași, făcând a cincea schimbare și introducându-l pe Bailly în locul lui McTominay.

Intrat imediat după pauză în locul lui James, Greenwood, care a fost foarte activ, putea încheia partida, dar șutul său a trecut milimetric pe lângă bara din stânga a porții lui Lloris.
Așadar două puncte pierdute, doar unul câștigat în lupta pentru Champions League. Chiar și așa Manchester United s-a apropiat la două lungimi spatele lui Chelsea, care joacă pe terenul lui Villa. Pentru diavoli urmează miercuri, de la 20:00, în direct pe Eurosport, partida de pe teren propriu împotriva lui Sheffield United, altă echipă angrenată în lupta pentru cupele europene.

De Gea – Wan Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw – McTominay, Fred – James, Fernandes, Rashford – Martial.

Au mai intrat pe parcurs: Pogba, Greenwood, Matic, Ighalo și Bailly.

Plusuri

Pogba, Fernandes, Shaw.

Minusuri

Maguire, Martial, James.

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *