11, Mar 2019
Pierdem la Londra și lupta pentru Top 4 e tot mai complicată. Arsenal -Man United 0-2

Manchester United a făcut un meci bun la Londra, dar a pierdut pe terenul lui Arsenal și lupta pentru un loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor e tot mai complicată.

Elevii lui Solskjaer au lovit bara de două ori și au avut alte trei bune oportunități de a marca. Dar norocul pare că l-a părăsit pe antrenorul norvegian, iar United e pe 5, dar poate cădea chiar pe 6 dacă Chelsea își câștigă meciul restanță.

Chiar și așa, suntem la 3 puncte distanță de locul 3 astfel ca lupta pentru Liga Campionilor rămâne acerba și se va duce până în etapa finală.

Pe Emirates, United a început mai slab, astfel că Arsenal a dominat primele 15 minute, iar golul a venit de la Xakha, după o greșeală enormă al lui De Gea, care a calculat greșit traiectoria mingii.

În căutarea egalării, United a început să-și arate clasa. Lukaku și Fred au lovit bara, iar același Romelu și Rashford au ratat ocazii prea bune pentru a fi irosite.

Repriza secundă a început tot cu Manchester United la timonă. Pogba a devenit omul numărul 1, iar ocaziile sau succedat. Însă atacanții noștri au fost lipsiți de inspirație, iar în minutul 70 arbitrul Moss a dat un fault în careu. Fred s-a apropiat prea tare de Lacazette, francezul s-a speriat și a căzut și s-a dat penalty. Aubameyang n-a ratat si meciul s-a rupt.

Pe Emirates, diavolii roșii au suferit exact acolo unde au stat cel mai bine de la venirea lui Solskjaer. De Gea aprins o zi proastă, iar Lindelof a fost surprinzător de nesigur. În ofensivă, atacanții noștri au irosit ocaziile cu prea mare ușurință astfel că Ole suferă prima înfrângere ca manager al lui Manchester United, paradoxal într-un meci în care echipa sa a fost mai bună ca Arsenal.

În urma eșecului de la Londra, diavoli coboară pe cinci și sunt la două puncte distanță de locul patru, ocupat acum de Arsebal. Urmează câteva zile de repaus iar la sfârșitul săptămânii vom da piept cu golden ten în Cupa Angliei. Câștigăm, pierdem, întotdeauna GGMU.

De notat faptul că Matic a revenit după accidentare și că Mason Greenwood a debutat oficial în Premier League.

GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *