12, Oct 2020
Perioadă de foc pentru Manchester United. 6 meciuri în 22 de zile care pot ucide sau relansa sezonul

Luna octombrie se anunță una extrem de dificilă pentru Manchester United și poate schimba major sezonul ”diavolilor roșii”. Învinsă cu 6-1 pe teren propriu de Tottenham, în ultimul meci oficial, nu e nimic pierdut deocamdată în Premier League pentru trupa lui Solskjaer.

Deși e pe locul 16 după 3 meciuri jucate, Manchester United e la doar un punct în spatele rivalei din oraș, City și la 4 puncte de Chelsea și Tottenham, cu un meci mai puțin jucat decât echipele londoneze. Arsenal, Leicester și Liverpool au câte 9 puncte, tot cu câte un meci în plus.

Așadar, situația nu este încă una dezastruoasă, dar luna octombrie poate ucide sezonul ”diavolilor roșii”. 4 meciuri vor juca băieții lui Solskjaer în 12 zile, iar aceste partide le pot schimba sezonul definitiv.

În cazul în care le vor pierde, sezonul este compromis, dar ”diavolii” promit să ofere mai mult, mai ales după achizițile făcute: Van de Beek, Telles, Cavani, Pellistri.

Cât de repede se vor integra în echipa lui Solskjaer, rămâne de văzut, dar antrenorul norvegian speră că aceștia vor avea un impact imediat, altfel sezonul lui Manchester United este în pericol.

17 Octombrie – Newcastle vs Manchester United, ora 22:00 (din păcate deocamdată nu apare în grila Eurosport ca și transmis)

20 Octombrie – PSG vs Manchester United, ora 22:00

24 Octombrie – Manchester United vs Chelsea, ora 19:30

28 Octombrie – Manchester United vs RB Leipzig, ora 22:00

Seria de foc se va continua și în startul lunii noiembrie când vom juca cu Arsenal, acasă, pe 1 și în deplasare la Everton, în weekend-ul 7-8 noiembrie.

Așadar, 4 meciuri extrem de importante pentru ”diavolii roșii”. 4 eșecuri ar însemna practic dezastru absolut și un sezon terminat. În schimb, 3 sau 4 victorii semnifică relansarea sezonului.

În prima dintre partide nu-i vom avea la dispoziție pe Marțial, suspendat pentru cartonașul roșu luat cu Tottenham și nici pe Cavani, care trebuie să se autoizoleze pentru două săptămâni de la sosire în Anglia.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 1
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “Perioadă de foc pentru Manchester United. 6 meciuri în 22 de zile care pot ucide sau relansa sezonul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *