19, Feb 2021
Perfect! Real Sociedad – Man United 0-4

Manchester United a rezolvat practic calificarea în optimile de finală ale Europa League după un 0-4, meci perfect, în fața lui Real Sociedad. Nu-i de mirare căci am jucat în deplasare. Partida a avut loc la Torino din cauza restricților cauzate de Coronavirus, călătoriile cetățenilor britanici fiind interzise în Spania.

Calificarea se mai poate rata, căci minuni s-au mai văzut în fotbal, dar șansele lui Real Sociedad de a merge mai departe sunt cam ca cele ale lui Manchester United la titlul din Premier League.

Contra-performanța de a nu trece de Real Sociedad, după scorul din tur, ar fi cel mai de jos punct din epoca lui Solskjaer. Pentru asta, Real ar trebui să marcheze de minim patru ori pe Old Trafford pentru a duce meciul măcar în prelungiri, iar United să nu înscrie în poarta lui Remiro. Asta dacă, după prestația de ieri, va mai fi preferat în poartă.

Scenariu însă puțin probabil, cu toții ne gândim la tragerea la sorți. Și pe bună dreptate. Cum în Premier League titlul este aproape dus, obiectivul principal devine câștigarea competiției europene și o clasare cât mai sus în tabloul final din Anglia.

Vom vedea cât de adânc este jobenul lui Fernandes și cât de lungă îi este mâna pentru a mai scoate ceva de-acolo. La Torino a mai pus în teren două mingi, le-a pipăit și le-a trimis în plasă. Primele două din seria de 4, suficient pentru a le face culoar celorlalte care aveau să urmeze.

Spaniolii, deși obligați să riște, n-au reușit nimic altceva decât să mai primească trei goluri, dintre care au fost validate doar două cele ale lui Rashford și James. În total, patru. Atât cât sunt nevoiți să-i marcheze lui Henderson la retur.

Scorul de la Torino ne ajută enorm, căci la meciul retur se poate juca relaxat, iar Ole poate odihni câțiva jucători de bază în perspectiva derbiului cu Chelsea, din week end-ul viitor.

Până atunci însă, duminică jucăm cu Newcastle, de la ora 21:00, iar joi va avea loc returul cu Real Sociedad.

4 – Victoria din fața lui Real Sociedad este doar a 4 în fața unei echipe spaniole, ca oaspeți. Totodată este și cea mai categorică pe care o echipă englezească a reușit-o în istoria competiției.

Foto: captură bbc.co.uk/Sport

Ole’s at the wheel! GGMU!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 1
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “Perfect! Real Sociedad – Man United 0-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *