25, Aug 2019
Penaltiurile, călcâiul lui Ahile pentru diavoli

Manchester United nu are parte de un început de sezon senzațional. Una dintre marile probleme după 3 runde în Premier League este transformarea penaltiurilor.

Pogba a ratat împotriva lui Wolverhampton, iar Rashford a nimerit bara de la punctul cu var împotriva lui Crystal Palace instalând criza pe Old Trafford.

De-a lungul timpului, Manchester United a avut executanți de calibru de la punctul cu var. Eric Cantona e lider din punct de vedere al eficacității. Francezul n-a ratat nicio lovitură de la 11m în tricoul diavolilor, în meciurile din Premier League. ”The King” a marcat de 14 ori.

Cu toate acestea, Wayne Rooney e în fruntea clasamentului la numărul de goluri marcate din penalti. Legendarul atacant englez a înscris de 20 de ori, conform site-ului oficial al diavolilor și a ratat doar 8 lovituri de pedeapsă.

Ruud van Nisterlooy (18), Cristiano Ronaldo (12), Dennis Irwin (7) și Robin van Persie (7) sunt alți executanți de calibru pe care United i-a avut.

Doi jucători din lotul actual au procentaj 100% la penaltiuri. Juan Mata și Anthony Martial n-au ratat niciodată de la 11m, conform transfermarkt.com. Cei doi însă au executat doar câte două penaltiuri.

Următorul meci al diavolilor roșii se va juca pe 31 august, împotriva lui Southampton. Dacă Manchester United va primi un penalti, cine ar trebui să-l execute:

[yop_poll id="2"]

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter, Instagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.


  • 1
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “Penaltiurile, călcâiul lui Ahile pentru diavoli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *