1, Nov 2020
Ole, neinspirat! Manchester United – Arsenal 0-1

Manchester United rămâne fără victorie pe teren propriu și după al patrulea meci. Arsenal s-a impus cu 1-0 pe Old Trafford după 14 ani și tulbură din nou lucrurile în tabăra diavolilor.

Trupa lui Solskjaer a fost încântătoare la mijlocul săptămânii împotriva lui Leipzig, astfel că managerul norvegian a păstrat același sistem. De această dată a fost necâștigător.

Nu doar că n-a adus cele 3 puncte, dar jocul n-a mers absolut deloc. Deși a început cu Pogba și Bruno pe teren, Manchester United a fost incapabilă să lege mai mult de 4-5 pase reușite. Cei doi au părut storși de puteri, iar McTominay și Fred au fost și ei mai inexacți ca în precedentele partide.

Foto: premierleague.com

Ole a greșit

În condițiile astea s-a simțit din plin lipsa lui Martial, care deși nu a marcat în acest sezon se completează mai bine cu colegii și ține perfect mingea pentru ca cei din linia mediană să găsească culoarul cel mai bun pentru combinații.

Am mai spus-o, Rashford nu e 9-ar veritabil, iar Ole a greșit tactica de data asta. Marcus are o primă atingere cel mult de nivel mediu, nu știe să protejeze mingea și nici să creeze culoare pentru colegi. Jocul său fără minge suferă enorm atunci când e vârf de lance.

Cadou pentru Aubameyang

Din cauza asta, diavolii au suferit extrem la construcție. Pasele n-au mers deloc, viteza de joc a fost sub turația obișnuită astfel că nu e de mirare că Arsenal a avut inițiativa în primele 45 de minute. Chiar și așa, Greenwood a tras singurul șut pe poartă, dar Leno a fost la post. De cealaltă parte, șutul lui Willian a șters transversala, lovitura de cap a lui Saka a trecut peste, iar centrarea lui Tierney a fost ratată de puțin de alunecarea lui Aubameyang.

Foto: premierleague.com

Tot golgheterul tunarilor a fost cel care a marcat singurul gol al meciului. Pogba face fault în careu și îi dă un cadou lui Aubameyang, iar De Gea n-are nicio șansă în fața fotbalistului din Gabon.

Lipsă de inspirație sau încăpățânare?

Ole forțează pe final, dar nici schimbările n-au efectul scontat. Matic pentru Fred, de Beek pentru Fernandes și Cavani pentru Greenwood. Diavolii se aruncă în atac, tabela rămâne neschimbată. Solskjaer a crezut orbește în rombul de la mijloc.

Foto: premierleague.com

După intrările lui Cavani și Matic a trecut la deja clasicul 4-2-3-1 și diavolii au creat presiune, dar era prea târziu chiar și pentru super-sub Van de Beek. Ole trebuie să-și asume înfrângerea asta și să se asigure că nu o repetă pe viitor.

Vești proaste

Ca ziua să fie și mai tristă, cu o oră înaintea meciului clubul a anunțat că Sir Bobby Charlton a fost diagnosticat cu demență. Știrea vine la doar 48 de ore de la un alt anunț trist, acela că Nobby Stiles a murit.

Meciul cu Arsenal a reprezentat și partida 100 pentru Ole Gunnar Solskjaer pe banca lui Manchester United. Din păcate n-a fost una fericită.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *