22, Oct 2017
OPINIE. Octavian Nanu: De ce îmi place Mourinho ?

Am scris aceste rânduri deoarece am avut multe discuții pe tema asta, mai ales în ultima vreme, atât cu fani United, cât și cu cei ai altor echipe, fiecare cu frustrările proprii, dar mulți cu aceeași problemă în a înțelege: de ce îți place, fate, de omul ăsta pe nume Jose Mourinho?

Poate Mourinho nu cucerește prin stilul de joc, ca adversar îl uram. Dar pana la urma acesta este stilul său, cu acest stil a câștigat trofee și a devenit un brand. Omul are un al mare atuu care m-a făcut să-l îndrăgesc: pe lângă super profesionalismul său, Jose pune suflet, e 100% implicat la clubul unde antrenează. Imediat ce semnează contractul, Mou devine acel club. Îl apără și face orice este nevoie pentru el, iar asta cred eu că lipsește adesea în fotbalul actual. 

Uitați-vă la ce a lăsat în urmă, deși publicul larg l-a urât pentru perioada Real, ultrașii lui Real i-au făcut un mesaj în care îi mulțumeau pentru că a luptat împotriva curentului. Asta s-a întâmplat la ultimul meci pe Bernabeu.

De fanii lui Inter sau de cei ai lui Porto nu mai zic, ce a reușit omul acolo pare desprins din basme.

My point is: susțineți-vă echipa și antrenorul! Chiar dacă nu jucăm cel mai frumos fotbal, Mourinho este singurul om care poate face din United din nou ce a fost cândva, datorită spiritului de luptător și mentalității de învingător. Căutați să vedeți dincolo de ambalaj, lăsați stilul de joc, aia e treaba lui, apreciați-l pentru implicare la fel cum fac toți fanii United care merg pe stadion. De un an de zile nu există meci la care să nu-i fie strigat numele…

Și ce dacă ne urăște lumea? We are Man United, nu avem nevoie de simpatia nimănui!

Glory, Glory Man United!

Sursa foto: TheSource.com

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebook, pe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 1
  • De Romania MUSC

Pe aceeaşi temă “OPINIE. Octavian Nanu: De ce îmi place Mourinho ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *