5, Jul 2020
Nici VAR-ul nu-i oprește. Manchester United – Bournemouth 5-2

Manchester United a reușit o nouă victorie în Premier League, cu 5-2, împotriva lui Bournemouth. Nici măcar VAR-ul nu-i poate opri din a marca și “diavolii” traversează cea mai bună perioadă de la Sir Alex Ferguson încoace.

Trupa lui Solskjaer a reușit al 16-lea meci consecutiv fără înfrângere și continuă lupta pentru un loc de Champions League. Antrenorul norvegian a făcut ceva ce doar mentorul său a mai făcut în urmă cu mai mult de 14 ani.

Solskjaer, ca Ferguson

În 20006, între octombrie și noiembrie, Sir Alex Ferguson a aliniat același prim 11 de patru ori consecutiv. Meciul cu Bournemouth a consemnat a treia partidă la rând în care Solskjaer folosește același prim 11.

Foto: Premierleague.com

De Gea – Wan Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw – Matic, Pogba – Greenwood, Fernandes, Rashford – Martial.

După mulți ani de căutări, Manchester United pare să-și fi găsit în sfârșit 11-le ideal și a devenit din nou o echipă lăudată de toată lumea, dar mai ales temută de adversari.

Trioul MRG

Foto: premierleague.com

Conduși cu 1-0 încă din minutul 15, după golul lui Stanislas, diavolii lui Solskjaer au revenit in joc în stil de echipă mare și au întors rezultatul până la pauză. Trioul MRG a ieșit din nou la rampă. Greenwood a deschis balul cu un șut superb, cu stângul, din interiorul careului. Apoi Bruno i-a oferit șansa lui Rashford, să dea gol, din lovitură de la 11m.

Martial a făcut 3-1, cu un gol demn de jocurile pe calculator, șut năpraznic de la 20-25 de metri de poartă, direct în vinclu.

După pauză arbitrul și VAR-ul au inventat un penalty pentru oaspeți și s-a făcut imediat 3-2. Însă același Greenwood, incredibil de calm și eficient în fața porții, a marcat din nou și a readus liniștea pe Old Trafford. Șutând de această dată cu dreptul, Mason s-a alăturat unei liste celebrele de fotbaliști. Doar Owen, Fowler si Rooney au marcat mai multe goluri la aceeași vârstă.

Nu-i oprește nici VAR-ul

Bruno a închis tabela, din lovitură liberă, nu înainte ca VAR-ul să verifice din nou reușita și astfel Manchester United ajunge la 16 partide fără înfrângere și continuă să spere la un loc de Liga Campionilor.

VAR-ul a mai anulat un gol, lui Rashford, o decizie din nou la limită, dar nici măcar el nu poate lua victoria lui Manchester United.

Cifre

  • United dă gol o dată la 24 de minute când Pogba și Fernandes sunt pe teren
  • Diavolii au dat 5 goluri pe Old Trafford pentru prima dată din 2011, de la un 5-0 cu Wigan.
  • Deși a greșit la primul gol, De Gea l-a egalat pe Schmeichel la numărul de jocuri în tricoul lui Manchester United – 398

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *