23, Sep 2018
Man United – Wolves 1-1. Neputință sub privirile lui Sir Alex. VIDEO emoționant de la revenirea lui Ferguson pe Old Trafford

Manchester United a făcut un nou pas greșit și a remizat cu Wolverhampton, scor 1-1, în etapa a șasea din Premier League. Pentru ”diavoli” a marcat Fred, aflat la primul său gol în tricoul lui United. Pentru oaspeți a egalat Moutinho.

”Diavolii roșii” se află în acest moment pe locul 6, dar mai pot coborî o poziție dacă Arsenal bate Everton. Manchester United a acumulat 10 puncte în 6 etape.

Jose Mourinho a început partida de pe Old Trafford în următoarea formulă:

De Gea – Valencia, Smalling, Lindelof, Shaw – Fred, Fellaini, Pogba – Lingard, Lukaku, Sanchez. Au mai intrat pe parcurs Perreira, Mata și Martial.

Pentru United urmează o partidă în EFL Cup, fosta Cupa Ligii, marți, de la ora 22:00, împotriva lui Derby County, pe teren propriu.

A revenit Sir Alex

Momentul partidei a fost, cu siguranță, revenirea lui Sir Alex Ferguson pe Old Trafford, după operația pe care a suferit-o la finalul lunii mai. Fostul manager al lui Manchester United a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii ”diavolilor”.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *