16, Dec 2019
Meciul 4000! Man United – Everton 1-1

Pentru a fi siguri de ocuparea locului 5 la finalul etapei, United trebuia să învingă Everton, acasă. Spre dezamăgirea celor care presimțeau încă o victorie, după cele cu Tottenham și City, United a smuls numai un punct în confruntarea de duminică.

Pe Old Trafford, diavolii au fost conduși timp de 40 de minute după autogolul semnat de Lindelof. De Gea nu a ajuns la balonul ce plutea în aer, faultat și de atacantul advers, mingea s-a izbit tocmai de suedez. Rămas fără timp de reacție și trezit cu mingea în picior, Victor a semnat cel de-al douăzecilea gol încasat, într-un interval de 17 meciuri. VAR a verificat faza, dar golul a stat.

Contra lui Ferguson

De partea cealaltă, noul manager al lui Everton se arată dificil de învins, obținând 4 puncte într-o “dublă” contra lui Chelsea și United. Numele său deschide porțile Raiului la Manchester, căci este o concidență teribilă între numele său și cel al lui Sir Alex.

Numele de calibru care a construit-o pe United, astăzi nu o lasă să aspire la mai mult de un punct. Un punct obținut datorită lui Greenwood, tânărul în care își pun speranțele o bună parte dintre suporteri. A ajuns la 7 goluri înscrise în acest sezon pentru United, o cifră remarcabilă. El este cel pe care ne construim, mai mult sau mai puțin, fundația noului United.

Cu o linie defensivă echilibrată, formată din Digne-Mina-Keane și Coleman, Everton s-a mulțumit și a reușit să plece cu un punct. Nimic de condamnat, un punct muncit. În schimb, noi nu ne putem lăuda cu asta. În vreme ce le puteam pierde pe toate trei, mai apoi la un pas să mai aducem două, consider că este un punct care nu schimbă cu nimic lucrurile. N-a fost să fie, rămânem cu atât de cât am putut să jucăm.

Meciul 4000

Chiar și așa, meciul de pe Old Trafford va rămâne în memoria fanilor lui Manchester United și în sens pozitiv. Partida cu Everton a atins un record neegalat de nimeni în fotbalul englez. Diavolii au aliniat cel puțin un jucător crescut în academie pentru a 4000-a partida la rând!!!

Încă 4 meciuri în decembrie

Deși suntem deja la jumătatea lunii, United mai are alte 4 partide în luna Decembrie. Miercuri jucăm în Cupa Ligii, împotriva lui Colchester, iar duminicăm ne deplasăm la Londra, pentru disputa cu ultima clasată, Watford.

De Boxing Day suntem pe Old Trafford, împotriva lui Newcastle și încheiem anul pe terenul lui Burnley, pe 28 decembrie.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *