30, Jan 2020
MateMATICa nu minte. O batem pe City, dar ratăm finala. Manchester City – Manchester United 0-1

Manchester United a învins-o pentru a doua oară în acest sezon, în deplasare, pe Manchester City. Diavolii au ratat însă calificarea în finala EFL Cup.

Nemanja Matic a marcat singurul gol al meciului, însă victoria cu 1-0 nu a fost de ajuns pentru că în meciul tur cetățenii s-au impus cu 3-1. MateMATICa e simplă: 3-2 la general și City joacă finala.

Manchester United a făcut un joc bun, deloc încântător însă și prea slab pe fază ofensivă. Din contră, gazdele au avut posesia mai bună și mai multe oportunități de a marca. Dar, fotbalul se joacă pe goluri, nu-i așa. Și la prima ocazie, diavolii au si marcat. Matic a tras năpraznic, din careu, după o respingere a apărării adverse.

În repriza secundă, parcă echipa gazdă n-a mai fost atât de convingătoare, cu toate că a mai avut un gol anulat, după cel din prima repriză. Ole a schimbat la pauză, iar ai noștri au ieșit mai hotărâți de la cabine.

Eliminarea lui Matic le-a tăiat elanul și am terminat meciul în genunchi, incapabili să mai marcăm un gol, care ne-ar fi dat șansa să ajungem la lovituri de departajare.

Chiar și așa, această echipă mult criticată a învins Manchester City de două ori în deplasare. Iar Ole li se alătură lui Klopp și Mouriunho, singurii care l-au bătut pe Guardiola de două pe propriul său teren.

Rămânem însă cu dezamăgirea că am jucat bine, dar nu suficient pentru a pune la pămân o versiune slabă a lui City. Astfel am ratat o finală, care era accesibilă.

Urmează însă o perioadă foarte importantă pentru ”diavolii roșii”. Partidele cu Wolves, de sâmbătă și apoi cu Chelsea, de peste două săptămâni ne vor clairifica dacă suntem sau nu îndreptățiți să sperăm la Top 4.

Ole is at the wheel. GGMU!!!

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *